Pienoismallit.net

DinoPark

Kaikki otukset paikallaan

Malli valmistuu. Veden kanssa olleet vaikeudetkin on voiton puolella. Päälle laitettiin vielä yksi kerros mustaa lakkaa, ja ohut kerros water effektiä. Samalla lakkasin ohuen mustan kerroksen kehyksienkin päälle. Punertavat kehykset pomppasivat liiaksi silmille.
Korjaus ehdotuksia otetaan vielä kuitenkin vastaan:)

Lisää kuvia valmiista diosta löytyyTäältä

Kommentit

veikka 16.8.2009 12:47 Vastaa lainauksella
Hieno kokonaisuus eniten pidän maastosta koska se on todella aidon näköistä.
On värejä kenties säilynyt menneisyydestäkin,palmupuut eivät isoja värimuutoksia ehkä ole kokeneet ;-) Tosin,tieteet jakautuvat useisiin mielipiteisiin,mm.Yhdysvalloissa,jossa joidenkin professorin tittelin saaneiden mukaan maapallo ei ole kuin 10.000 vuotta vanha vain.NASA kertoo muutamasta sadasta miljoonasta vuodestakin,jne.No ihan oikeilla väreillä varmaan tämä dio on tehty ja näyttää hienolta kyllä.Harvoin näkee itse tehtyä vettä näissä tai vastaavalla tavallla tehtynä.
No niin täällä tyttäreni kanssa tätä ihaillaan. Siis onhan tämä aivan mahtava teos - Täydet pinnat meidän perheeltä.

Ainoa asia minkä korjaisin mallista on se, että laittaisin nuo ihmiset tuonne ylimmälle kukkulalle. Nyt ne vähän turhan rohkeasti kääntää selkää liskoille.
Kantri 16.8.2009 14:03 Vastaa lainauksella
Olet saanut tuon alueen täyteen elämää niin kasvit kuin muutkin "otukset".Parannus ehdotuksista ,muuta en huomaa kuin nuo palmujenlatvat vähän tökkää "tasapäisyydellään".
Upea on ja kivaa vaihtelua tännekkin sivustolle,muutenkin mielenkiintoinen blogi on ollut seurata.
Upea dio. Pidän erityisesti tuon floran toteutuksesta. Nuo tutkimusmatkailijat taitavat olla ensi kertaa dinojen lähellä, kovin huolettomasti ja rohkeasti asemoineet itsensä petojen sekaan. :) Noh, pitäähän raptorienkin ruokaa saada. :D
Hieno dioraama. Poikkeaa positiivisesti sotaaiheista. Maasto on aidonnäköistä ja liskot myös.
Upea, näin lyhyesti sanottuna. Oikein elävä ja yksityiskohtainen. Ja voin myös sanoa, että tulen vielä törkeästi matkimaan tätä työtäsi :)
J Akke 16.8.2009 20:52 Vastaa lainauksella
Aivan uskomaton toteutus, upea maasto, upeat elukat mun mielestä yksi parhaista diosta mitä täällä oon nähnyt, ja eikös nuo tutkijat siinä elokuvassakin ollu niin tyhmiä että ittensä elukoille syöttivät omaa tyhmyyttään. Hienoja yksityiskohtia mitä valmiista mallista ei nää, vaan pitää tsekata kaikki kuvakansiot, ennen kuin pikkujutut huomaa, pisteet sen mukaan.
Upeaa,paljon hyviä yksityiskohtia ja otukset ilmeikkäitä. Maasto ja "vesistö" loistavasti mielestäni toteutettu. Ja kukaan tuskin pahastuu jos laitat vielä lisää kuvia!
Kieltämättä nuo palmut ovat vähän tasapäisiä. Yritin tehdä pari pienempää lehteä huipulle, mutta ovat niin onnettoman näköisiä, että luovuin näpertelystä.
Timo voi ihan vapaasti ottaa ideoita jos jotain hyödyllistä tästä löytyy:)

Kuvia olisin laittanut lisääkin, mutta blokinmerkintää kohti oleva kuvarajoitus ei antanut enempään myöten. Vaikka kutistelinki kuvia. Löytyyhän ne kuitenkin tuolta linkistä.
Tuo oletuskuva pitää ottaa vielä uusiksi. Jos saisi tarkkuutta lisää.
Kiitos kommenteista. Kasvit ja värit ovat tosiaan aikalailla hatusta vedettyjä:) Päättelin kuitenkin että kasvit ovat silloinkin olleet vihreitä. Sävyistä viis ;)
Alkuperäinen idea oli tehdä tuohon kallion reunalle vankka aita, ja katselija sen taakse. Raptoreiden suunnittelin kurkkivan aitaan tulleesta aukosta. Aitakokeilu kuitenkin näytti melko kököltä. Joten asetelma on nyt tälläisenään hieman ontuva. Ukot ovat ehkä vaan liian tohkeissaan isosta elukasta ;)
Pohja olisi saanut olla hieman pienempi, niin ei olisi tarvinnut levitellä elukoita ympäriinsä sinne tänne.
Asetelmahan on kuin ravintoketju. Loistava lopputulos.
No nyt tämä on nähty myös livenä! Aivan uskomattoman hieno kokonaisuus!