Pienoismallit.net

DinoPark

Figuurit

Dioraamaan on tarkoitus laittaa pari uteliasta tutkimusmatkailijaa ihastelemaan uljasta eläintä.
Figuurit ovat suoraan Tamiyan dinosarjoista. Yksityiskohdiltaan ne eivät häikäise , mutta otin ne käyttöön ilman mitään muokkaamista. Valu on osittain karkeaa, mutta pääsosin menettelee.
Kokoaminen ei tuottanut harmaita hiuksia, sillä figut ovat valettu kokonaisina.

Maalausvaiheista ei tullut otettua kuvia, sillä pohjamaalauksen tein Humbrolin emaleilla. Väreinä oli suunnilleen vastaavat värit kuin lopputuloksessa.
Asusteet maalasin vielä ohuilla kerroksilla vallejon akryyleillä. Varjopaikkoihin hieman tummensin, ja valopaikkoihin vaalensin väriä.
Maalien kuivuttua kokeilin tummentaa asujen saumoja ym varjoja vielä MIG:n washeilla. Toimivat kohtuu hyvin myös figumaalauksessa?

Kasvot olivat taas se hankalin kohta. Akryylimaalit vaativat vielä harjoittelua. Naamat menettelevät vielä puolen metrin päästä katsellessa, mutta kameran lähikuva on armoton. Täytyy vielä yritää parantaa yksityiskohtia.
Ja paria muuta maalaus mokaa…

Seuraavaksi siirrytäänkin kasvuston ja pohjan tekoon.

Kommentit

Jos ukot näyttää huonoilta, niin istuta ne pusikkoon tai upota suohon. Tosiasiassa ne näyttää kuitenkin keskiverto mallarin tuotoksia paremmilta. Viidakkoa odotellessa…mistä tulikin mieleen, että nyt kun ihminen ja dinosaurus kohtaavat, niin miten olisi Tarzan liaanin varteen? ;)
Kuka on puhunut viidakosta? Pusikkoista savannia ja kalliota ajattelin ;)
Eikös ainakin joissain sarjakuva tarzaneissa ratsasteltu dinosauruksilla? Harkitaan…