Pienoismallit.net

Ein glücklicher Fund

Lähes valmista

Vinjentti olisi viimesilausta vailla. Ongelmaksi on muodostunut tuohon tienvarteen kaipaamani kyltti, jonka tekemiseen ei ole löytynyt omasta päästä sopivaa innovaatiota. Tarkoitus olisi saada aikaiseksi jonkinmoinen viinitilan mainos, mutta miten? Käsin maalaamalla ei tule riittävän siistiä jälkeä, ja tulostamalla ei onnistu koska meikäläisen kuvankäsittelytaidot ei riitä skaalaamaan valmista kylttiä noin pieneen kokoon. Jostain syystä kuvaa pienentäessä se menee aina epätarkaksi. Myös itse kyltin runko aiheuttaa harmaita hiuksia (ikääntymisen lisäksi). Mutta eiköhän näihinkin vielä ratkaisu löydy, kunhan riittävän kauan kypsytellään.

Työn nimen tulisi tarkoittaa suomeksi "Onnekasta löytöä", mutta vajavaisilla saksankielentaidoillani se voi tarkoittaa jotain aivan muutakin. Eli jos kieltä paremmin osaavat huomaavat virheitä niin kertokaahan miten tuo oikeasti piätisi kirjoittaa.

Kommentit

J Pokki 2.1.2009 15:02 Vastaa lainauksella
Nimeksi ehdottaisin: Ein glücklicher Fund eli Onnekas löytö… Ja substantiivi sitten isolla alkukirjaimella, huom huom.

Joku tällainen kyltti ei vaadi niinkään kuvan- vaan balsan ja siveltimenkäsittelytaitoa. Ja olen käsittänyt, että aikalailla erikoisiakin viinitilan kylttejä euroopasta löytyy, joten mielikuvitus vapaa…

Malli näyttää hyvältä, vähän "löytöretkeläisten" varustus kiiltelee, mutta valittamista en kyllä liiemmin vinjetistä löydä.
J Pokki kirjoitti:
Nimeksi ehdottaisin: Ein glücklicher Fund eli Onnekas löytö… Ja substantiivi sitten isolla alkukirjaimella, huom huom.
Aivan, tuo substantiivin isolla kirjoitus todellakin on päässyt unohtumaan, mutta nyt kun sanot niin muistui sekin mieleen kahden vuoden saksanopinnoista. :) Kiitos korjauksesta!

Tuota kylttiä täytyy pohtia todellakin vielä lisää, voisihan se periaatteessa olla aivan jotain muutakin kuin perinteinen mainostaulu. Olisi tuollaisena hieman erikoisemman muotoisena näyttävä yksityiskohtakin.