Pienoismallit.net

Curtiss hawk 75A

Tälläisen Revelin halpis suomiversion kasasin aluksi ihan ajatuksella että harjoittelen tuota antennilankojen virittelyä. Mitään muita referenssejä en ensin tutkinut kuin satunnaisesti PM.netin curtiss gallerioita ja noissa ohjeissa ollutta tekstiä ja maalaus ohjeita. Vasta ihan lopussa kun aloin antennilankoja laittamaan niiin erehdyin netistä kaivelemaan tietoa koneesta ja niinhän se on että tieto lisää tuskaa.
Mutta Mielestäni se mitä lähdin harjoittelemaan eli lankojen virittely onnistui ihan kohtuullisesti

Kommentit

Marazuk 7.12.2008 18:11 Vastaa lainauksella
Iha jees malli. Ja kyl näis Revelleis on aika paljon säätämistä…
Ihan nätisti nuo antenni langat on onnistunut. Muutenkin kone on hyvin mennyt kasaan. Tuo kuomun liuku kiskot on kyllä aika ison oloiset.
Jyri No 7.12.2008 18:34 Vastaa lainauksella
Kiitoksia. Nuo urat unohtuivat kittauksesta jotenkin vahingossa vaikka tuulilasta vastaavan kohouman poistin jotta sain sen paikalleen sopimaan.
Marazuk kirjoitti:
Ja kyl näis Revelleis on aika paljon säätämistä…
Johtuen ehkä siitä että jotkut käytetyt muotit ovat jo melkoisen iäkkäitä? Tästä brewster-hurricane-curtiss -kolmikosta ainoastaan hurri on 1990-luvulta, muut wanhoja sarjoja.

Mutta, hienosti tehty malli. Antennilankojen laitto onnistunut hyvin.
Jyri No 7.12.2008 21:51 Vastaa lainauksella
Kiitokset, hyvä että muidenkin kuin itseni mielestä onnistui lankojen laitto.
tua ihan kiwa välipala, oottaa laatikossa…jotenki kurtis on vaa nätti kone, ja tämä myös…=)
-Sami- 8.12.2008 16:52 Vastaa lainauksella
Hyvän näköisen olet Revelin melko huonosta sarjasta saanut. Itse tein samaisen koneen myös. Sisä-tilat olivat suoraan sanottuna syvältä. Ei tainnut muistaakseni sisälle tulla, kun pilotti, sekä penkki. (korjatkaa jos olen väärässä.) Teitkö itse sisälle jotain?
Jyri No 8.12.2008 18:08 Vastaa lainauksella
No eipä sinne sisälle mitään kannata tehdä kun tuo kuomukin on niin paksu ettei siitä läpi juurikaan näe. Asia olisi tietenki eri jos tästä rakentelisi sellaisen version missä kuomu olisi auki. Ei sinne sisälle tässä sarjassa tarjota kuin penkki ja pilotti, jotka muuteen ovat jokseen epäsuhtainen pari…
Tieto lisää tuskaa ja tuska helpottaa oloa,,ainakin jossain vaiheessa,,mut on siististi onnistunut ja voihan viereen rakentaa sen vähän aidomman,,ei ainakaa hinnasta oo kiinni.Eikä tätäkään konetta piiloon kannata laittaa,,,fiksusti tehty kumminkin.Itse tykkään tehdä välillä ihan oman maun mukaan värit jne,,,parempi sekin,et seisoo pensseli kädes ja ei tee mitään,arvostelis vaan,,niitäkin täält löytyy.