Pienoismallit.net

Bradley on the Rocks

Ensimmäinen dioraamani. Halusin tehdä ensimmäiselle mallille jalustan joten tässä se. Pitää vielä tehdä muutama detailji lisää mutta maasto lienee valmis.

8.4.2007
Tämä on valimis. pikkukivet tehtiin korkista. Pensselistä pikkupuska. Kyltti tehtiin voirasian kannesta ja rautalangasta. Onnistui yli odotusten. Summamutikassa kirjoitettu "arabia" näyttää uskottavalta. Ideana oli että on uusi ja vanha tiemerkki rinnakkain.

Kommentit

Jipe 7.4.2007 20:21 Vastaa lainauksella
On muute hiano ekaks! Samaa rataa vaan.
Golg 8.4.2007 08:29 Vastaa lainauksella
lisäät vaan jotain pientä kasvustoa niin on parempi
Kokonaisuutena arvostellen todella upea mutta yksi asia pisti silti silmään. Ei minun pitäisi tietenkään alkaa ketään neuvomaan, koska itse en ole vielä ensimäistäkään dioraamaa tehnyt. Tuli vain mieleen, että telaketjujen jäljet antaisivat tuolle loppusilauksen, ellei vaunua ole laskettu helikopterista noille sijoilleen. Jos se on tuohon ajettu, niin kyllähän siitä jäljet jäisivät, vai kuinka? Ei millään pahalla, jälki on muuten upeaa enkä usko koskaan itse pystyväni samaan.
Jipe 8.4.2007 15:19 Vastaa lainauksella
Tuli muute mieleen, että käytätkö citadel maaleja? Ku kuvissa näkyy niitä olevan.
pophead 8.4.2007 21:42 Vastaa lainauksella
On niin kovaa soraa etti ole jäänyt jälkiä :D. Oikeastaan en halunnut aktaa taistelemaan jälkien kanssa tässä projektissa joten päätin kylmästi jättää ne pois. Käytän citadelin sekä Vallejon maaleja. Ykkösvaihtoehto on aina nuo taustalla näkyvät Vallejot.
Hyvin välittyy aavikkofiilis. Kun löytäisit vielä jostain pari solttua kävelemään vaunun rinnalle niin olisi enemmän katsottavaa. Ehkä myös jotain pientä romua tien varteen? Liikennemerkki näyttää myös mukavalta.
pophead 4.5.2007 10:23 Vastaa lainauksella
Kyllähän tuo tosiaan heräis eloon ihan eritavalla ihmishahmojen kanssa. valitettavasti niitä ei ole kuitenkaan ollut nyt saatavilla ja uudet projektit jo vie miestä.
ihan hieno. Mulla on kans tommonen mut musta noi antennit oli vaikeet saada oikein