Pienoismallit.net

Süsse Grüsse

Pienoisrautatieprojektimme.

Kommentit

Radan nimi on kuvitteellinen ja siinä on yhdistelty ajatuksia 1920-1930- luvun Saksan pienten kaupunkien näkymistä. Osassa rataa kivihiileen keskittynyt rautatieasema laitteineen ja toisaalla maalaismaisemaa.

L-muotoinen rata rakennettu 30-40vuotta vanhoista Märklinin peltikiskoista. Vanhimmat ei toimivat veturit toimivat rekvisiittana.

Kertokaa kommentteja.
Iltsu 28.11.2008 15:58 Vastaa lainauksella
Saisiko ison kuvan koko radasta niin olisi helpompi arvioida.
Iltsu kirjoitti:
Saisiko ison kuvan koko radasta niin olisi helpompi arvioida.
Pitää kuvailla. Rata on pitkä ja kapea koska sijoitus olohuoneessa hieman rajoittaa.
Heitit hyvän pähkinän. Oheisessa linkissä lisää kuvia radasta.
Yritin lisätä tähän mutta palvelu ilmoitti ettei mahdu enempää.
Itselläni on radan pituus 6 metriä ja leveyttä metrin verran. Tosin se on erillisessä tilassa noiden muiden pienoismalli härpäkkeiden parissa. Omassa radassa on aihealueena toien ison kahinan loppuajat Saksalaisessa kylässä militarialla höystettynä. Mukavsti nuo radallasi olevat figuurit elävöittävät sitä, itselläni ei moisia vielä ole radalle ehtinyt.
Joo se on meillä yksi päätavoitteista. Ihmisiä on tällä hetkellä n 300 eripuolilla rataa. 200 on maalauksessa ja tilauksessa postissa tulossa vielä 300. Yhteen kahvilaan upposi 120 asiakasta.

Jännää on se että kun työpöydällä on parisataa ihmistä niin mietti ettei nämä mahdu minnekkään ja kun niitä sijoittelee huomaa että ne loppuu kesken.

Tarinoiden rakentaminen ihmisten välille on myös mielenkiintoista.
Tässä mukana nyt yleiskuva karkea kylläkin. Vasemmalla näkyy lehtoalue ja pari taloa jotka ovat kukkulalla jonka alta rata kulkee. Teemme ns kallioleikkausta ja siksi holvikaaret vas alareunassa. Keskemmällä ratapiha ja teollisuutta. hieman oikealle näkyy pienen kaupungin keskustaa ja oikealla luonnonvaraista vuoriston alkua ja puistomainen alue vesiputouksineen.
tohon on varmasti mennyt työ tunteja mutta … mistä materiaaleista teit ton pohjan?:)!