Pienoismallit.net

Harley Davidson Electra Glide

Harley Davidson 1200
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Ihan perussiististi rakennettu malli, mutta muutama asia pisti silmään kriittisessä mielessä(ehkä olen vielä normaaliakin kriittisemmällä tuulella malleille, jotka lisätään sunnuntain viimeisellä tunnilla:-) :
-Oletuskuvassa etuhaarukka tekee kummallisen kulman
-Bensaletkut puuttuvat, vaikka hana paikallaan(jos tulkitsin oikein)
-Satula näyttää maalaamattomalta mustalta muovilta
-Ruskea jarrulevy edessä??
-Vasemman lisäpitkän lasi roikkuu(kts. oletuskuva) ja umpiot osoittavat metrin parin päähän edessä

Hyvä lisä kuitenkin gallerian prätkävalikoimaan. Mikähän on mittakaava, tuo "200mm" ei minulle sitä kerro?
Tää on lasten malli,,jos olis bensaletku paikal,,lähtis aikuisten käsistä.En tie kaavoja,,paketti hornas ja maalattu satula on neitien mallissa.Mitä roikkuvaan lyhdyn lasiin tulee,niin irtoo mukulakiviteillä päiväsaikaan,,pronssin värinen jarrulevy jo historiaa ja kuka nyt yöllä tällaisel oikeesti ajais,,päivämalli.Toi vino haarukka kallistaa koko pyörää eteenpäin ja painopistettäki jarruttaes ruskeel jarrulevyl ;-)
Hehe, no kyllähän nämä sen verran tietty täristävät, että ei ihme jos yksi lampun lasi irtoaa :-D.
-Sami- 17.11.2008 08:12 Vastaa lainauksella
Ihan hyvin tehty, joskin vähän "rähjäsen" - näköinen pärrä. Ei taida olla uusinta mallia! ;-P
No eipä ole mitään tekemistä uusimpien mallien kanssa tällä creationilla.Alkuperäiseen kuuluisi sivulaukut ja korkea etulasikin,,satulakin alkuperäist matalemmalla,,meinasin ensin lyhentää pakoputket,,mut on hauskemman näköiset pitkinä.Tuo "rähjäisyys" kuuluu Harley henkeen hieman myös.Näyttää vaikeammalt mitä on tehdä,,yllättävän mukava kasattava loppujen lopux.
-Sami- 18.11.2008 14:04 Vastaa lainauksella
Onko satulla/ (-tullat) maalattu, kun näyttää niin muoviselta?
Istuimen voi maalata tai olla maalaamatta,,se vähän makuasia,,myös voi tehdä uuden,,vaikkapa muotoilemalla säilykepurkin metalli kannesta,jos tietää mitä tekee.Ideoita voi keksiä,,periaatteessa Harleystä ei tarvita kuin moottori,kasatakseen erikoisen näyttely pyörän,,,harmi vaan et näit en ole vielä löytänyt lisää mistään,,mutta katsellaan.Saahan tuon satulan irti ja maalaukseen,jos halutaan,,kui olis pinkki ???
Teppo Toiviainen kirjoitti:
harmi vaan et näit en ole vielä löytänyt lisää mistään,,mutta katsellaan.
Ei ole samanlainen, mutta HD kuitenkin ja vaikuttaisi erittäin yksityiskohtaiselta sarjalta: www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2016010
jytinä on hyvä jylinä on syvä nelitahti takaa sen ;). Hienon näköne HD
Totta kirjoitat,pienoismallari.Kiitosta vaan, tämä tällainen harjoitusmallini.Tarkoitus olisi rakentaa tulevaisuudessa tänne RR pyörä ja kirjainyhdistelmä kertoo jo hieman ja pyörä ,jota en vielä voi paljastaa,ei ole mikä tahansa malli,,vaan, no kerron heti kun laatikko on hyppysissäni.
kiva saada semmosia tännekin tiedän kummosia ne RR pyörät on ;)
onko kyseessä uusi vai vanha malli
En ole vielä varma asiasta,mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi.