Pienoismallit.net

Chevrolet pickup

viimeisin täysin valmiiksi tullut mallini. muuten suoraan lootasta paitsi pakoputkenpään olen lisänny miljoonalaatikon antimista kuten myös lavalla olevat vanteet ja puskurin. nii ja ikkunoitten kanssa kävi kämmi kun lakkasin vasta kokonaan valmiin mallin nii laiskana en jaksanu teipata ikkunoita peittoon niinkun joku oli neuvonu muttei kunnolla perustellu miksi niin pitää tehdä, mutta nyt tiedän miksi :D

Kommentit

mastonin kupari spray numeroa en muista ja siihen vielä mastonin kiiltävä lakka päälle enkä senkään numeroo muista ja sit mustat kohat on kiiltävää mustaa mastonia ja lakka päällä.
Maalipinta ja rakennusjälki vaikuttavat hyviltä. Todella harmi tuo ikkuna-moka, kun muuten on näin hyvin onnistunut. Selkeästi paras mallisi tähän asti:).
Maalipinta on kyllä hienosti onnistunut, ja muutenkin oikein asiallinen peli.
Ei muuta kun lisää harjottelua niin mallit eikun paranee. :D
J Pokki 25.10.2008 09:24 Vastaa lainauksella
Hyvältä näyttää, ja nuo ikkunatkin olisi melko helposti pelastettavissa, varovasti irti ja yrittäisi liotella putkimiehessä (lisää infoa löytyy keskusteluista). Jos ei onnistu, niin kirkkaasta muovilevystä leikkaa uudet tilalle käyttäen vanhoja sapluunana leikkauksessa. Uudet listat voi inspiroida vaikka ohuesta styreenistä tms.
Jin Hansson 25.10.2008 09:46 Vastaa lainauksella
Väri istuu autoon kuin nenä naamaan. Rekisterikilvet näyttävät puuttuvan sekä edestä että takaa. Onko se vahinko vai tietoinen valinta?
Stylestä autosta tyylikäs malli. Tuukan stylein so far.
Riku Mäki 25.10.2008 13:12 Vastaa lainauksella
On kyllä tosi hyvää jälkeä! Selvästi Tuukalta paras tähän mennes.
-Sami- 25.10.2008 13:57 Vastaa lainauksella
Todella hyvän ja aidon näköinen maali-pinta! Etu-lasi hieman "pieleen" mennyt, mutta muuten hyvä . :-)
Raimo Leino 25.10.2008 14:13 Vastaa lainauksella
Oikeastaan harmi ettei auton ovissa ole ikkunoita - jos ne olisivat yhtä huurussa kuin tuulilasi ja takaikkuna, niin pienellä mielikuvituksenkäytöllä voisi kuvitella, että auton penkillä harrastetaan jonkinmoista lähikontaktiurheilua, jonka johdosta ikkunat ovat höyrystyneet umpeen ;-)

Muuten hienoa maalausjälkeä. Tuukka on kehittynyt kovasti!
J Pokki kirjoitti:
ja nuo ikkunatkin olisi melko helposti pelastettavissa, varovasti irti ja yrittäisi liotella putkimiehessä
ei oo kauheen helppo ottaa ikkunoita pois kun täytys ensin ottaa hytti irti ja sitten purkaa sisusta pois että pääsisi ikkunoihin käsisksi.
Jorma Kim kirjoitti:
Rekisterikilvet näyttävät puuttuvan sekä edestä että takaa. Onko se vahinko vai tietoinen valinta?
on tietoinen valinta kun ne ei pysyny kiinni kunnolla kun oli liian isot telineisiin ja jos olisi leikannut pienemmäksi niin olisi lähtenyt kilpeä mukaan.
Tomi Kovanen kirjoitti:
siis ihan spray purkista suoraan spreiaamalla ?
joo o.
-Sami- 26.10.2008 10:54 Vastaa lainauksella
Raimo Leino kirjoitti:
Oikeastaan harmi ettei auton ovissa ole ikkunoita - jos ne olisivat yhtä huurussa kuin tuulilasi ja takaikkuna, niin pienellä mielikuvituksenkäytöllä voisi kuvitella, että auton penkillä harrastetaan jonkinmoista lähikontaktiurheilua, jonka johdosta ikkunat ovat höyrystyneet umpeen ;-)
- Joo, voisihan sen niinkin ajatella! ;-) Jos vaikka sivu-ikkunat on "veivattu" alas? - Tosin tuskin ketään tälläisellä hetkellä niitä alas veivaisi, heh! :-)
asiapohjalla tämä työ!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.