Pienoismallit.net

SAS Boeing 767-300

Revellin sarja. Moottoreiden imuaukkoja parannettu messinkiputkella. Ko. yksilö (LN-RCF) oli varsin likainen viettäessään viimeisiä päiviä SAS:lla.

Päivitys 21.11.2009: uudet kuvat
Mallarin lasinaluset Pakkohankinta jokaiselle nestemäisiä virvokkeita nauttivalle mallarille.

Kommentit

Iltsu 24.10.2008 20:07 Vastaa lainauksella
Tosi hyvännäkönen malli:)
Joo-o, toinen yhtä hyvän näköinen! Noi matkustamon ikkunat on siirtokuvia, mutta mites noi ohjaamon ikkunat, onko ne lasia vai decaleja?
Ohjaamoikkunat ovat dekaaleja nekin. Vielä en uskalla tehdä lasisia =).
Juha Stenberg kirjoitti:
Vielä en uskalla tehdä lasisia =).
No joo, toi lasi oli lähinnä retorinen ilmaisu, muovin kanssahan sitä tällä foorumilla "leikitään" ;-)
Ymmärsin ;-)
wade 24.10.2008 22:14 Vastaa lainauksella
Hienosti toistettu tuo uusi SAS:n melkein mutta ei ihan valkoinen runko. Saako kysyä, mitä sävyä kaytit?
_______
Jouni Koski 25.10.2008 00:02 Vastaa lainauksella
Tuo saumojen korostus ja säistäminen nostavat nämä pienet koneet vielä pykälää ylemmäs. Vaikea uskoa noiden lähikuvien olevan 1/144 skaalaan. :o
Rungossa käytetty harmaa on Xtracolorin SAS gray (X338). Säistäminen on ihan onnistunut minunkin mielestäni, kiitoksia vain Kai! Washi puolestaan ei oikein sovi siviilikoneisiin paitsi niihin kaikkein likaisimpiin tapauksiin. Washin ongelmana on sen tekeminen uskottavasti näin suuressa mittakaavassa ja juuri siksi olen välttänyt sen käyttöä. Mutta ehkä joskus kun keksin sopivan tekniikan.
tomijar 21.11.2009 21:45 Vastaa lainauksella
Kyllä tuo Juha on uskomaton mies tehdessään näitä malleja. Käsittämättömän hyvää jälkeä. Jos jotain negatiivista voi näin hienosta mallista sanoa niin mielestäni nämä harmaat tuulilasisiirtokuvat vievät mallia "epäaidompaan" suuntaan. Tämä ei tietysti ole mallarin vika. Itse vaan tykkään läpinäkyvistä tuulilaseista enemmän kuin näistä läpinäkymättömistä.
-----
Kiitokset kommenteista Tomi ja Kai-Petri.

Siirtokuvat ovat sarjan omat ja ne tulevat Gulf Traveller -julkaisun mukana. Käytin pyrstössä kahta päällekkäistä SAS-dekaalia riittävän peittävyyden aikaansaamiseksi. Pitot-putket yms. pikkuosat on itse tehty.