Pienoismallit.net

Subaru Impreza

Auto on wrc ralliautosta muokattu paremmin kadulle sopivaksi. Itse olen tehnyt korisarjan ja alumiinista pakoputken. Väri on muistaakseni moottoripyörän värikartasta katsottu ja pintäkäsittelyn tein ruiskulla. Pinnassa oikea autolakka.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Röhee peli :D hienon korisarjan oot väkertäny. ite olisin ehkä laittanu pohjapanssarit. mut kuka sitä pohjaa jatkuvasti kyylää paitti jos malli on peilin päällä
Mielenkiintoinen muutostyö, korisarja on onnistunut hyvin. Sen kummemmin pilkkuja viilaamatta; sivuikkunoiden värjäys on jäänyt epätasaiseksi(näkyy oletuskuvassa hyvin) ja oikea eturengas on väärinpäin vanteella.
Siististi on tuosta katuversiokin syntynyt! Kiva nähdä välillä muunkin värisiä Subaruja, kuin sitä tehdastallin sinistä. Tummensitko noita laseja jollain, vai tekeekö valokuva teppposiaan?
Tervo Salminen kirjoitti:
Siististi on tuosta katuversiokin syntynyt! Kiva nähdä välillä muunkin värisiä Subaruja, kuin sitä tehdastallin sinistä. Tummensitko noita laseja jollain, vai tekeekö valokuva teppposiaan?
Kiitos kiitos.. Sivulaseja tosiaan yritin värjätä, tosin hieman huonommalla menestyksellä :)
Petri L 27.8.2008 20:53 Vastaa lainauksella
Itse tuninkien ystävänä pidän tästä todella ;D…toteutus on hyvä ja mitään virheitä ei näy…käyppä vilkasemas noita mun malleja.
Oiva 3.9.2008 11:42 Vastaa lainauksella
Mistä ostit ja paljoks maksoi? Ihan sairaan makee!!!!!!!
Oiva kirjoitti:
Mistä ostit ja paljoks maksoi?
Taisin ostaa Lahden hobby hiltusesta. n. 40 euroo…
Hieno malli on! Mutta yksi asia pistää silmään. Mielestäni etu-pää on liian korkea. Jos laskisit/madaltaisisit sitä niin näyttäisi vielä paremmalta!
Lauri P 8.10.2008 14:53 Vastaa lainauksella
mistä teit ton korisarjan? Ite haluaisin koittaa.
Lauri P 8.10.2008 19:12 Vastaa lainauksella
Löysinkin jo vasauksen ''profiilistasi''. Oikein hienoa työtä!
hiukan komeee…
mikko.k 8.11.2008 11:48 Vastaa lainauksella
miten korisarjoja voi tehdä itse?
Puskureita pystyt tekemään esim. kaikenlaisista ylimääräisistä osista mitä on jäänyt muista sarjoista. muovikitillä on heppo hakea lopullinen pinnan muoto. mielikuvitusta vaan kehiin :)
ompas automallaillu muuttunut siitä kun itse olen väkerrellyt.. juma mutta on upeaa katsottavaa..
jumankeka on mähee!
siis todella hieno
Hienon näkönen.
vau…