Pienoismallit.net

Curtiss Hawk H-75"Sussu"

Tämä Curtiss Hawk oli mielestäni tarpeeksi haastava malli viilaamista ja hiomista oli tarpeeksi,mielenkiintoista näpertelyä riitti loppuun saakka esimerkiksi pieni ristikkotähtäin viimeisenä onnistui paikalleen.

Kommentit

Komea sussu, ja hytti on kanssa vimosen päälle tehty. Totta tosiaan takasiivissä molemmat siivekkeet kääntyvät samaan suuntaa mutta ei pääsiivissä, pikku juttu. Maalaus on hyvä, ja mukavaa pientä nokea ja kulutus jälkeä. Kaikin puolin komea ISOSUSSU.
kiitti jorma! jänskä nähä curtiss isossa mittakaavassa.
Mixa Aho 3.8.2008 20:23 Vastaa lainauksella
Ihan hienon mallin olet saanut aikaan.

Hiukan voisin nipottaa vanhennuksen puutteesta; yksivärinen kone on jotenkin tylsän näköinen ja lelumainen ilman vanhennuksia ja säistämisiä. Ohjaamossa sama homma. Yksi Curtiss-koneille tyypillinen seikka oli bensan valuminen vasemmalle puolelle runkoa pesten maalia reilusti pois, säiliön täyttöaukko on ohjaamon takakatteessa oleva aukko. Etenkin suhteuttaen hopeisiin kulumiin siiven tyvessä, näkisin mieluusti koneen hieman rähjäisempänä.

Kai muistit maalata oikean siiven alapinnan mustaksi?
Kiitos hyvistä kommenteista! Olen itsekkin samaa mieltä että konetta pitää vanhentaa lisää ja sen aijonkin tehdä, kuvia siitä en voi lisätä.
E.Rommel 5.8.2008 00:08 Vastaa lainauksella
Todella komea koneen oot tehnyt. Eniten hämmästyttää kuinka upean ohjaamon olet saanut värkättyä. Itse rakentelen samaa mallia parasta aikaa mutta en saa mitenkään tuollaista jälkea aikaan, onhan tämä vasta toinen mallini.
hyvännäköinen sussu tämä on ja vielä isossa koossa