Pienoismallit.net

Sherman

Kuvasarjaa -90 luvulla(1994-1997) tekemästäni Shermanista ja jeepistä.Shermannissa on ketkut letkutelat ja huomasin että niistäpä on ajanvarrella varissut lika pois ja näyttävät turhan uusilta

Kommentit

Ööh, siis menikö noiden rakentamisessa todellakin nuo vuodet 1994-1997?

No joo, ns. luonnollinen pölytys on nyt hoitanut sitä säistämistä. Huolellista työtä tuo näkyy olevan - takakannen köysiviritelmistä lähtien. Miten minulle tulee tuosta tankin Classy Peg-nimestä mieleen kenkäkauppias Al Bundy?

Ja sitten salaisia tähtiä ruksailemaan…
aikaa ei mennyt kuin ehkäpä 2 viikkoa mutta en vain satu muistamaan tarkkaa vuotta milloin olen tehnyt tämän,jotakuin nuilla vuosilla.Classy peg-siirtokuva ei välttämättä liity mitenkään panssarivaunuihin,onvain tullut laitettua se tähän kuten myös tuo susi-siirtokuva.
Pöly joka on pinnalla on taiteilijoiden(posliiniharrastajien) käyttämää väripuuteria jota on myynnissä yleisestikkin taitelija kaupoissa,ennen näitä nykyisiä washeja ja puutereita käytettiin yleisestikkin tämänkaltaisia juttuja luomaan autenttisuutta…näin se aika kultaa muistoja,kaikki on vaan nykyään helpompaa nyky tuotteilla.
hienoja on. kuinka pitkä toi jeeppi on oikeesti
se on mittakaavassa 1:35 ja on vanhaa revel/monogram tuotteita ja myös italerilla on ollut aivan vastaava malli.
Näin kun sen esittää Shermannin kera niin jeeppi näyttää suurelta vaikka ovatkin samaa mittakaavaa mutta noin yleensäkkin Sherman ei ollut mitenkään pitkä,paremminkin korkea.
Muutoinkin valokuvien kuvakulmat luo optista harhaa kuvien mittakaavoihin.

Tämä jeepinmalli on pituudeltaan noin 8 cm etupuskurin tolpasta aina takapuskurin uloimpaan osaan asti kun taas Sherman on jo lähes 17 cm pitkä…nämä ovat vain mallien mittakaavoja enkä tasan tiedä mitäkö kuuluisivat olla millintarkkuudellaan,en piittaa sellaisista tarkkuuksista,olenhan vain harrastajarakentelija.

kerrottakoon se nyt offina kuten tarkimmat ovatkin jo huomanneet ..jeepin tuulilasi on todellakin ylösalasin elikkä lasinpyyhkijät ovat ylösalasin,pyyhkijät pitäisivät tulla lasin yläkulmasta,pienoinen lapsus on siis tapahtunut :0)