Pienoismallit.net

Hawker Hurricane Mk I

Kommentit

Itärintamatunnus (keltainen raita takarungossa) kannattaa maalata, siirtokuvilla sitä on vaikea saada onnistumaan. Ja kuomu näyttää huurtuneelta, se kannattaa liimata esimerkiksi Erikeeperillä niin se pysyy kirkkaana. Muuten hyvä aloittelijan malliksi.
kyllä Kalle ihan oikeassa, ja hei maalia kannattaa myös ohentaa että ei ole liika paksua ja maali sekoitettava tosi hyvin ennen maalaamista muuten siitä tulee liisterinomaista. Suomihurri tuo on ja tästä se lähte pikku parannusta ja liää maaleja että pakosarjaa yms maalaat.
Ootko ihan naispuolinen mallari vai nikki on vain ton niminen?
Ihan naispuolinen oon.
Mixa Aho 27.7.2008 22:12 Vastaa lainauksella
Ihan hyvän näköinen Hurricane, tästä on hyvä jatkaa.

Jonin vinkeillä maalaamisen suhteen pääsee jo pitkälle, samoin Kalle kirjoitti täyttä asiaa. Omaltakohdaltani voisin vinkata siveltävän nesteliiman (MEK, Humbrol, Tamiya etc) käytöstä ja saumojen kittaamisesta/hiomisesta piiloon.
Myös (Ne niin usein kommentoidut) kuomun raamit kannattaa maalata.
Vau, propsit siitä että naispuolisena oot "hairahtunut" lekojen maailmaan ja yleensäkin malleihin. Tosin eihän se enää oo ihme, että tää olis vaan ukkojen harrastus. Tervetuloa joukkoon vaan!

Niin ja hieno on Hurri. Vieläkun maalaisit kuomun niin paranisi.
Hyvä alku, tästä on hyvä edetä. Nuo muutamat perusjutut vain kuntoon.
JJ Hilska 28.7.2008 12:18 Vastaa lainauksella
Mukavannäköinen Hurrikaani. Suomiväritys on ihan onnistunut. Seuraavista malleista tulee varmasti vielä hienompia. Näkee että olet erittäin kehityskelpoinen mallari.
Laura, kerroit profiilissasi, että tykkäät maalata mallit sellaisiksi, että kenelläkään ei ole samanlaisia ollut. Tuolla maalaustavalla on nimikin, se on "what if" (suomeksi "mitä jos"). Mielikuvitus on upea asia.

Olet löytänyt itsellesi hienon harrastuksen.
Hieno on! on hakaristit suorassa ja maalaus ihan hyvin noottia tulee itärintamatunnuksesta ja kuomusta muuten hieno kun vertaa omaan ekaan malliin pohjasta olis kiva nähdä kuvia