Pienoismallit.net

SAS Boeing 747

Kone on Revellin 50-vuotis "juhlajulkaisu". Se on toinen pienoismallini, jonka huomaa myös kädenjäljestä; rungon liitoksien välissä on pieniä rakoja, valkoinen maali ei ole tasoittunut hyvin yms. Siirtokuvat ja koneen sisätilat onnistuivat mielestäni ihan hyvin.

Kommentit

Murra todella hieno toiseksi malliksi.
wade 27.7.2008 20:27 Vastaa lainauksella
Siitä se lähtee! Paljon hyvää on tässä mallissa, laskutelineet on maalattu huolellisesti ja kuten sanoit siirtokuvat ovat myös siistit. Siviilikoneiden isot valkoiset maalipinnat ovat hankalia kokeneemmillekin joten niistä ei kannata turhia murehtia tässä kohtaa, yleisilme on kuitenkin selkeästi voiton puolella.

Näkyvillä olevat sisätilat ovat myös mukavaa vaihtelua, oliko tästä juhlasarjasta mahdollista rakentaa myös tavallinen umpirunko?
Kinkkinen renkaan ja renkaan keskiön välisen rajan maalaus on onnistunut varsin hyvin. Kannattaa jatkossa kokeilla mattalakkaa renkaisiin. Siirtokuvat näyttävät helposti mokattavilta, kuitenkin ovat tosiaan onnistuneet.
Hyvin onnistunut taivaidenbussi, siistiä jälkeä maalauksessaki. Seuraavaksi kun rakennat leikkaa ja hio turhan valujäljet pois kuten tuo "ahvenenevä" koneen rungossa niin tulee siistimpi ilme. Sitten joku kerta myös pikku reikiä ja rakoja voi tilkitä pienoismalleille tarkoitetulla kitillä. Lisää vaan rakentamaan hyvältä näyttää.
Kasper K. 29.7.2008 15:11 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista! Mallista ei ole mahdollista rakentaa umpirunkoa.