Pienoismallit.net

6mm venäläisiä

GHQ:n 6mm tankki. Venäläisen armeijan alku Blitzkrieg Commanderiin, sotapelikäyttöön siis. Ensimmäinen kerta ikinä kun olen kuraa koittanut tehdä. Luonnossa näyttää paremmalta, kun sitä ei voi noin läheltä tiirata, eikä tuota kiiltoa myöskään esiinny. Toivoisin erityisesti kommentteja kurasta.

Kommentit

IMO ihan hyvin onnistunut, kehottaisin käyttään enemmän kuivaharjausta, pohja vaikkapa tumman vihreällä, kuivaharjaus sitten vähän vaaleammalla…
Mittakaavaan nähden hyvin maalit pysyneet kyl, yksi mitä kannattaa kokeilla on valkoinen pohjamaali, lopuksi sitten väripeset koko hoidon ruskehtavalla sävyllä, peittää levinneet värit teloissa ja pyörissä tehokkaasti :)
Mutta jos tuo ensimmäinen 6mm on, niin hyvää jälkeä on.
Tahtosit kommenttia kurasta, joten täältä tulee.

Kura on mielestäni ainakin suurinpiirtein hyvin onnistunutta. Tosin tankki on kuin se olisi pari minuuttia sitten ollut torniaan myöten mudassa. Kannattaa katsoa referenssikuvista, että mistä vaunu todellisuudessa kuraantuu. Vähän ehkä olisit voinut maalata jo osittain kuivunutta kuraa mutta kun ottaa huomioon mittakaavan, niin ei sekään pakollista ole. Ja samaa sanon kuin Antti, että jos tuo on ensimmäinen 6mm malli, on se hyvin onnistunut.

Tuosta on hyvä jatkaa.
Kiitos kommenteista. Pitääpä tiirailla noita referenssikuvia. Tuota kuivaharjausta varmaan käytänkin, samoin valkoista pohjamaalia, kuhan löydän jostain tarpeeksi ohutta, toisenlaista kun tuo GW:n pakkeli.
hyvä malli tämä on vaikka annoinkin aika kehnot pisteet (2)