Pienoismallit.net

Sarah Warrior Girl

alunperin ajattelin tästä tehdä sellaisen red sonja variaation mutta toisin kävi.
maalasin vallejon air maaleilla melkein koko mallin, pois lukien sitten pensselillä suditut yksityiskohdat, silmät, panssarit, hampaat jne…
silmät tuli maalattua vain valkoisella ja mustalla, alunperin maalasin siniset silmät mutta minulla ei ollut tarpeeksi tarkkaa pensseliä. joten kun lisäsin pupillit niin sehän levis melkein koko silmän alueelle, no tekemällä oppii.
itse nais figu tuli vaan maalattua pelkällä skin tone värillä, mutta liskoa maalatessa päätin kokeilla ruiskun toimintaa ja ihan hyvän näköinen siitä tuli. tein eri sävyjä sekoittelemalla tummempia ja vaaleampia vihreän ja ruskean sävyjä.
tästä voi vaan parantaa.

figun huulet on vielä maalaamatta joten kuvissa naama saattaa näytää kalpealta.

Kommentit

JPW 8.7.2008 15:28 Vastaa lainauksella
Näyttävä pakkaus. Iho ehkä voisi kaivata pientä värihuuhtelua, niin tulisi enemmän eloa. Kokeile, jos uskallat, mutta pidä mielessä että malleja ei tehdä(pääsääntöisesti) muita kuin itseä varten. Eli tarkoitan sitä, että jos olet tyytyväinen jo nyt niin mitä sitä turhia säätämään :)
jälkikäteen ajatellen olisin voinut tosiaan tehdä jo alkuvaiheessa saman homman ruiskulla figulle kuin olen tuolle liskolle tehnyt, elikkäs hieman tummempaa väriä joihinkin varjokohtiin ja niin edespäin.
seuraavalla figuurilla sitten.
tosi hyvinonnistuneen näköinen typykkä,seksikäskin ollakseen vain pienoismalli
sexy