Pienoismallit.net

Schmitz Cargobull - pakastekärry

Tämän projektin aiheena oli GE:n Schmitz Cargobull vuokrakärry. Malli on tehty pienin muutoksin Italerin pakastekärrysarjasta 3813.

Alakerran laatikko vaihtui alleajosuojiin, vararenkaat jätettiin pois (niitä ei aina näissä vuokravehkeissä kulje mukana) ja Carrierin kylmäkone vaihtui TK:n vastaavaan. Thermo King on KFS:n resiinisarja.
Pakastekaapin kyljethän esikuvassa ovat kyllä umpinaiset, mutteivät sileät ja yhtenäiset kuten Italeri ehdottaa. Siksipä kaiverrin kauniiseen käteen ja urittamaan. Lisäsin myös sivulle huomiovaloja.

Siirtokuvat tein itse, valkopohjaiseen malliin se on helppoa kotikonstein, värit toistuvat hyvin. Corelilla vektoreiksi skaalaus oikeaan kokoon ja mustesuihkarilla kalvolle. Sitten Microscalen LDF päälle ja lätkimään.

Malli on merkattu valmiiksi, mutta tarkkasilmäisimmät huomaavat, että jarrukiilat, rekisterikilpi ja paineilma- ym. liittimet puuttuvat. Joo joo, tulossa on… Ehkä aavistus litkutusta noihin paneelisaumoihin voisi olla poikaa myös. Tämä ei tule kuitenkaan enää radikaalisti tästä muuttumaan joten en viitsi pompauttaa tätä etusivulle vain muutaman pikkudetaljin tähden sitten joskus. Joten näin olkoon.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

On se helppoa, kun osaa ;)
Vielä yhtä nätti veturi eteen, niin onpa maukas yhdistelmä.
Kyllä olet mennyt tekeen pirun komian kärryn tästä tippiläisestä. Tuo termokingin vaihto tekee kans näköjään kummia tuohon keulille. Se carrierin kone ei ole niin nätti ja suomes on yleisempää nähä thermokinggi kärryn keulilla. Oletkos suunnitellut tälle jottain veturia??
J Pokki 7.7.2008 10:46 Vastaa lainauksella
Veturi on tulossa pöydälle ehkä jopa parin projektin päässä, tod. näk. 4-sarjan Scania 6x2 tai 6x4 mutta vielähän se ehtii muuttua koko idea…
Sami.S 8.9.2008 17:58 Vastaa lainauksella
on kyllä nätti kärry.
Hyvä kärry, mutta voisit lisätä vielä rekkarit.
J Pokki 5.5.2009 20:33 Vastaa lainauksella
Jep, kilpi uupuu, rekisteritunnus on WGJ-359, kuten tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin…