Pienoismallit.net

Titanic

Viimeksi tein Queen Mary 2:sta muovimallin ja ajattelin sen olevan viimeinen muovinen,mutta vielä oli pakko tehdä tämä klassikko,siitä kun löytyi isompi versio 67cm.Jotain detaljointia kyllä vielä kaipais.Seuraavaksi ehkä palaan puumallien pariin uudestaan.

Kommentit

Siisti malli muuten , mutta nuo piippujen tukivaijerit ovat hieman löysällä. Tökkäävät heti silmään ;-)
On se iso ja komea, todellakin noi piipun tukivaijerit kyllä pitävät silmään että ovat hieman löysällä. Maalaus hyvää jälkeä ja hienosti tuotu esille tarkalla siveltimenvedoilla noita pieniä väkipyöriäkin jotka ankkurin ketjuja vetää. Ehdottomasti laita myös kannelle käyskentelemään väkeä tulis vieläkin hienompi. Laivoja on aina kiva katsella mutta en ikinä itse moisia aikaan saa.
Totta mitä sanoitte noista piippujen tukivaijereista.Jouduin laittamaan nuo tukivaijerit rautalangasta, kun kömpelöillä kätösillä ei meinanut tulla oikeen mitään ohuen langan sitomisesta (seli,seli;) ).Mastoihin pitäisi vielä kanssa kehittää tuki vaijerit.Mistä muuten sais aikakauteen (1912) sopivaa väkeä kannelle?
Itelläni on saman lainen mutta pienempi eikä tullut piipun tuki vaijereita, mutta tuo on kyllä hyvin tehty.
Hyvin ja tarkasti maalattu, mutta tuki vaijerit tosiaan sais olla kireemmällä.
siis samanlainen
Rane 3.7.2008 17:34 Vastaa lainauksella
Ainakin 1/350-malliin saa fotoetsatun ihmissetin muistaakseni Gold Medal Modelsilta. En tiedä saako tähän 1/400 malliin. Mutta ei kai tuo ero niin kovin iso ole vaikka käyttäisi ensin mainittua satsia tähän.

Laitoin yv:tä noista tukilangoista mutta sama myös tänne, eli maalilla tummennettua ohutta nailonsiimaa käytin itse. Pikaliimalla kiinnitin päät piippujen sisäpuolelle siinä vaiheessa kun ne "tötsät" piippujen päistä olivat vielä pois. Pikaliimalla kiinnitin myös kannen alle tulevat päät. Käytin hiuksia niissä ohuissa pystylangoissa jotka menevät kannelta ylös ja kiinnittyvät ylhäältä rungon pituussuunnassa kulkevaan neljään vaijeriin.
tämä olisi viekäkin hienompi jos jaksaisit vielä parantaa nuita takilointeja ja jopa tehdä niitä.Maalaus ja detaljit,yksityiskohdat ovat taiten tehty
Hieno Titanic! Mulla odottaa tuossa oma Titanic lopullista kasausta. Nuo piipun vaijerit on aikas vaikeet virittää tiukalle… Yhden oon joskus kokeillut, ja ei tuo lopputulos oikein silmää hivele ;) Joutunee varmaan vielä purkamaan ja tekemään uudestaan… :)