Pienoismallit.net

Hawker Hurricane Mk. II B

Suomen hurri…

Kommentit

no muuten ihan hyvä mutta tarkuutta;)
Pääpiirteittän selvä maalaus rajat ja sävyt hyviä, antennilankakin löytyy mutta kannattaa kireemmälle värkätä. Jos hytin raamit osottautuu vaikeaski siveltimellä maalata niin sitten osta sellanen ei vesiliukoinen tussi jolla helppo sitten maalta raamit. Pientä tarkkuutta ja hyviä sun malleista tuleepi. Koluat tätä forumia niin löytyy neuvoja ja muiden tekemiä malleja joista voi ammentaa tietoa.
Kaikinpuolin ihan OK malli, näyttää hyvältä, seuraava on vielä paljon parempi! Sivulta löytyy paljon juttua kuomun maalauksesta, etsimään vain. Antennilankana voi käyttää esim. pilkkisiimaa, helpompi kiristää! :)
Johannes 28.5.2008 18:39 Vastaa lainauksella
Hienoa aleksi! oon samaa mieltä tosta antennilangasta että se vois olla kireämmällä, mutta muuten se on mahtava!
Lauri K. 28.5.2008 20:02 Vastaa lainauksella
Joni Lupunen kirjoitti:
Jos hytin raamit osottautuu vaikeaski siveltimellä maalata niin sitten osta sellanen ei vesiliukoinen tussi jolla helppo sitten maalta raamit.
Ei missään nimessä! Osta mieluummin Tamiyan maanmainiota maskiteippiä, Saa miltei kaikista mallikaupoista. Maskaa vaikka raami kerrallaan, jos tuntuu vaikealta;-) Sitä paitsi tuo tussi (varsinkaan vesiliukoinen) ei yleensä tartu paljaaseen, eikä usein maalattuunkaan muoviin.
Aaaaarghh suomi ja hurri samassa lauseessa mutta muuten ihan hieno maali näyttää vähän tönköltä pensselilläkö sudit? Näytät muuten sinäkin Aleksi harrastavan kitarointia katoppa mun kuvista mun keppiä sulla on varsin komee lespa

[img]http://www.pienoismallit.net/media/kuvat/03/58/13/035813.jpg[/img]
Aleksi 30.5.2008 16:44 Vastaa lainauksella
Aleksi Enqvist kirjoitti:
Näytät muuten sinäkin Aleksi harrastavan kitarointia katoppa mun kuvista mun keppiä sulla on varsin komee lespa
on lespa mutta musta ihan colee sunkin näyttää olevan
Joo se on Nevalaisen flying finn custom