Pienoismallit.net

Sukhoi SU-34 "fullback"

SU-34 on venäjän ilmavoimien uusin hävittäjätyyppi. Se on Venäjän ykköshävittäjästä SU-27:sta muokattu rynnäkkökone, joka on tarkoitettu ennen muuta rynnäköintiin maa- ja merimaaleja vastaan.

Tämä malli tuli aloitettua, kun työn alla oleva isompi ja hyvin työläs SU-25 tuntuu venyvän aika pitkäksi. Italerin malli olikin aika hyvä. Ongelmia oli vain muutamassa kohdassa. Siirtokuvat olivat tosin aika suurpiirteisiä. Toistaiseksi tämä seisoo omilla koivillaan, mutta ajatuksena on, että jos jossain kohti on aikaa ja intoa, tämän saattaisikin muuntaa lentomalliksi.

Saa kommentoida

Kommentit

Mitä ihmettä? Miten joku voi saada noin saamarin hyvää jälkeä aikaan? Onhan ruisku tietysti aina ruisku, mutta silti. Erittäin loistava malli! Mykistyin täysin
Heh, minäkin jäin tuijottamaan mallia monttu auki, on siis todella hyvin onnistunut tuo maalaus, kaavio erottuu kyllä edukseen erilaisuudellaan. Hyvää työtä.
Nätin siisti pinta, toivoisin näkeväni kuitenkin jonkinlaista efektimaalausta tai paneelisaumojen hentoa litkutusta. Mutta, jokatapauksessa, tämän saitin kärkeä lekoissa!
-QWQ- 26.5.2008 17:31 Vastaa lainauksella
Tuota italerin mallia on kehuttu hyväksi…näyttää todella hyvältä ja näyttäisi VIELÄKIN paremmalta jos litkuttaisit paneelisaumat :).
Kiitos kommenteista ja kehuista :) Paneelisaumojen litkutus oli kyllä mielessä. Kun tuo kolmivärikaavio sitten onnistui paremmin kuin odotin, niin en hennonnut sitä kauheasti lähteä litkuttamaan. Nuo Vennään koneethan ovat sen verran uusia, että niissä ei nuo paneelisaumat kovin pitkälle paista. Ehkä tuota kuitenkin suht vaalealla harmaalla voisi pyyhkäistä samalla, jos aiottu "lentokuntoon" saattaminen toteutuu.
Joona S 26.5.2008 21:02 Vastaa lainauksella
Ei helv… että on hieno kone ja maalaus, suoraansanoen KAUNIS! Neukut on kyllä onnistunu tuon koneen muotoilussa 100%:sesti. On se hieno
Oikein hyvin onnistunut Malli, mutta eikös sarjan mukana tullut aikamoinen lasti asearsenaalia ?
Koneesta olisi tullut vielä, komeamman näköinen, mikäli olisit laittanut ohjuksia siipiin ja rungon alle !
Maalaus onnistunut oikein hyvin. Onnittelut hienosta mallista.
T: Henry Kujansuu.
Olifo 13.6.2009 15:14 Vastaa lainauksella
Mitkä värit käytit?
Hei,
Tuo vaalein sininen on muistaakseni vallejon sky blue suoraan purkista. Tummin taitaa olla andrea blue (ehkä hiukan vaalennettuna) keskimmäinen on saatu sekoittamalla näistä kahdesta. Harmaa on sky grey.