Pienoismallit.net

TF-104G Starfighter

Saksalainen kaksipaikkainen Starfighter. Sarjassa on kahdet siirtokuvat, tästä tuli laivaston versio (lähinnä siksi, että maalauskaavio oli yksinkertaisempi :-).

Onnistui mielestäni ihan kelvollisesti tämän mittakaavan malliksi. Mittakaavaan nähden suhteettoman suuret materiaalivahvuudet (esim. kuomun paksuus mittakaavasta laskettuna n. 10cm) vaikeuttavat hyvän näköisen lopputuloksen aikaansaamista, mutta eipähän tuota muovia voi juuri ohuemmaksi tehdä jos haluaa sen jotain kestävän.

Voi olla että tämä oli viimeinen 1:144 leko ainakin vähään aikaan, pikkunäverrys oli ajoittain aika hermoja raastavaa.

Kommentteja saa antaa, hyvät neuvot ja vinkit hyödynnetään seuraavissa malleissa (tähän en enää koske).

Kommentit

Hyvin olet ainakin tämän nävertänyt, en meinannut heti uskoa tuota mittakaavaa. Kasaus siistiä ja maalaus onnistunut. Olikos ohjaamo miten detaljoitu vai jouduitko rakentamaan mittarit itse :)
Juha A 30.8.2008 15:09 Vastaa lainauksella
Timo Honkanen kirjoitti:
Olikos ohjaamo miten detaljoitu vai jouduitko rakentamaan mittarit itse :)
Lisäsin kuvan ohjaamosta kun quota kerran näytti riittävän ja kuva oli olemassa. Kamera näkee kuomun läpi hieman paremmin, mutta paljain silmin ohjaamosta ei kyllä kuomun läpi juuri muuta erota kuin että on siellä penkit. Mittaritaulussa oli pyöreät kohoumat suurimmille mittareille, ja yritin niitä kyllä kuivapensselöidä tummiksi.
Onko sulla vielä tallessa ne toiset siirtokuvat. Voisin ostaa sillä omani ovat hukkuneet. :( Laita Y-viesti tai kirjota vieraskirjaan jos löytyy… Maksan hyvin