Pienoismallit.net

Brewster B-239

Revellin Pyllyvaltteri, jonka pojan (3,5 vuotta) kanssa kasasimme alkuvuodesta suoraan laatikosta. Olen antanut ukolle vastuuta liimaus- ja maalaushommissa, mikä näkyy paikoin runsaahkona materiaalin käyttönä.

Hieman ihmettelin rakennus- ja maalausvaiheessa mallin mittasuhteita ja yksityikohtia, kun vertasin sitä muutamaan lähdekirjaan. Vasta mallin valmistutta tulin syventyneeksi palstan mainioihin keskusteluihin aiheesta. Samalla mieliin palautui, että samojen kumivenekysymysten ym. kanssahan sitä painittiin n. 30 vuotta sitten, kun edellisen kerran tein Suomen ilmavoimien koneita 1:72-mittakaavassa…

Antennilanka vielä pitäisi viritellä. Samoin mattalakkausta harkisen; vieläkö kannattaa? Ja kannattaako pohjan alumiiniväri myös lakata?

t. Klaus

Kommentit

Ihan siistin näköinen Brewsterihän siitä syntyi.Kyllähän se lakka suojaa noita siirtokuvia,mutta ei noilla mattamaaleilla ole välttämätön.Alumiini väri saattaa lakatessa mennä sameeksi.Kannattaa ekaks testata sitä johonkin hukkapalaan vaikka.Antenni paikalleen ja se on siinä.
Siistin näköinen BW, kun ajattelee että uudestaan olet hairahtanut hyvän harrastuksen pariin hieno juttu. Ei se omakaan BW ollut tarkka juuri minkään suhteen mutta harjotus tekee paremmanmallarin ;)