Pienoismallit.net

Vietkongeja

Italerin 1/72 Vietkongeja, ensimmäiset ukkelit menin pilaamaan emalimaaleilla ja liian isolla pensselillä. Nyt on pieni pensseli ja Vallejon maaleja. Itse olen ihan tyytyväinen näihin. Vertasin vanhoihin Airfixin ja Matchboxin ukkoihin ja huomasin ettei muovi ole 'hyytelömuovia' eli aseet eivät taivu kovin helposti jne.

Kommentit

Heh, itsellä samat työn alla, muunneltuna tosin Che Guevaran kommandoiksi, mutta kuitenkin, Vietcongit ovat ajelehtineet nurkissa jo jonkin aikaa kun ei jenkkejä vastaan ole löytynyt :P

Ihailtavan tarkasti olet jaksanut sandaalin nauhat väkertää, pisteet siittä. Itse maalasin jalan ensin ruskeaksi ja sitten vetelin ihot siihen, minkä kälkeen väripesin peittääkseni huonot "saumat" :P

Vähän on väriä levinnyt, mutta jokainen joka noihin on perehtynyt ymmärtää tämän varmasti asiaksi jota ei ihan helposti vältetä. SKS:ssä näyttäisi metalli levähtäneen aika roimasti, mutta eipä se ensimmäisenä silmille hypännyt.

Väritystä en nyt lähde sen kummemmin kommentoimaan, perushyvin maastoon istuu ja eipä tainnut VC:llä olla mitään tarkempaa uniformukoodia. Jos lisää yksityiskohtia haluat, suosittelen harkitsemaan väripesua, Italerilla on niin hyvät yksityiskohdat että sen luulisi toimivan…

Kommentoit osuvasti tuota Italerin muovia, itsekkin IMO paras miekkosmuovi johon olen törmännyt, revellin muovi tuottaa lähennä päänsärkyä ja kiilto haittaa valupurseiden poistoa, Italerille muovi on kiillotonta.

Ovatko nämä hyllynkoristeeksi päätymässä vai ihan sotapelailuun..? :P

Mutta pistä ihmeessä lisää kun valmistuu.
Pitääpä noita väripesuja koittaa. Sotapelikäyttöönhän nämä. Tuolta sinun antamaltasi sivulta bongasin Special Forces säännöt, jotka tuntuisivat sopivan mainiosti minulle. Harkitsen myös noita Where's Charlie? sääntöjä.
Joo, itse en Special Forcesiin ole ehtinyt tutustua, mutta Where`s Charlieta ajattelin itse joskus kokeilla, ei kuitenkaan niin syvällinen ole ettei partypeliksi sopisi :)
näissä alkaakin olemaan jo näköä ja yksityiskohtia,taitavasti olet saanut näinkin pieniin hahmoihin näköä
Mistä hommasit nuo figut?