Pienoismallit.net

Talo

Kiireellinen tilaustyö. Asiakas tahtoi mallin talostaan, aikaa viikko. Nikkaroin päivätyön lisäksi ja unet jäivät aika vähiin: onneksi pomoni antoi pitää pari vapaapäivää joten ehdin nukkua muutaman tunnin yössä rakentamisen lomassa.

Korkeuskäyrät millin pahvia, rakennnukset erilaisia styreenilevyjä ja -profiileita. Tikut kuvaavat puita ja ovat pyökkiä, pari milliä halkaisijaltaan. Alustana MDF-levy. Ei mikään terapiamalli 8)

Kommentit

LapioL 23.3.2008 20:43 Vastaa lainauksella
Millanen talo sillä asiakkaalla on? Jos se asuu tuolla yksin, se on varmaan voittanut lotossa? Njää, ei se kyllä terapia mallilta näytäkkään! Siitä tulee varmasti upea. Osaisipa itse rakentaa tommosia taloja… :)
Heh toihan on samannäköinen kun Peter Forsbergin(ruotsalaisen lätkäpelaajan) kesämökki :) No ei vainiskaan, hieno malli.
Massamalli! :) korkeuskäyrien leikkaaminen on sitten mukavaa. Tyylikkään näköinen malli, kireästä aikataulusta huolimatta. Aika hassussa paikkaa kasvaa nuo pari puuta tuon ulkorakennuksen edessä, kuistin läpi?
Asiakas on arkkitehti ja suunnitteli itselleen uuden talon Kuopioon. Nuo kaksi mäntyä kasvavat tosiaan rantasaunan kuistin läpi. Antti tietää pahvin työstämisen riemun: korkeuskäyrien suunnittelu ja leikkaaminen sekä varsinkin 15-kulmaisen talon istuttaminen maastoon oli nannaa. Paikkailin koloja kitillä ja lopuksi maalasin koko mallin valkoisella sprayllä: harhaoppia 8) Mutta oikeastaan toimii hyvin, korkeuskäyrien leikkuujäljet eivät kellastu ajan myötä, eikä pahvi muutenkaan vaikka säilyttäisi ikkunalla.