Pienoismallit.net

Curtiss Hawk CU-581

Tässä toinen tänne lisäämäni leko, malli on viides leko ylipäätään jonka olen tehnyt. muutama selvä virhe tuli tehtyä kuten oikean puolen mustan raja kuomun kohdalla, sisustan pääväri ja taas nuo pakokaasu ja kk vanat. Malli on ruiskulla suihkittu. Antennilangat tein 0,12mm siimasta, onkohan tuo sopivaa? Muutoksia tuli myös liuta kuten:laskutelineet, niihin lisäilin myös joitain yksityiskohtia, Spinneriä muokkasin, sisustaan tein revi-tähtäimen, toivottavasti on edes oikeansuuntainen, mittakaava on silmämääräinen, kuomuun lisäilin tankoja ja siipiaseet vaihdoin oikeaksi. Vanhennustekniikassa on vielä hakemista, litkutusta yritin ja hieman kuivapensselöintiä ja hopeaa hieman sienen palalla.

Kommentit

Komean sussun olet tehnyt. Tuosta sen taas näkee että moititustakin mallista saa esikuvansa näköisen ja oloisen kun tekijä jaksaa panostaa malliin. Itselläni tuo Revellin Sussu on vielä laatikossa. Joskus muinaisuudessa ennen ajanlaskun alkua tein tosin Monogrammin tai kenen nyt olikaan, Sussun.
Antenilangat ainakin pikaisella vilkaisulla vaikuttavat aika hyviltä. Omastani aikoinaan poistin mokomat kun niistä tuli aivan liian järeät. Millä kiinnitit tuon siiman?
Lauri K. 17.3.2008 17:14 Vastaa lainauksella
Hienoa! Jaksoit näemmä poistaa nuo laskutelineitten luukut! Upea!
Hittolainen että olet saanut aikaiseksi upean Sussun! Ite olen haudannut tämän Revellin paketin jonnekin komeron syvyyksiin, mutta tämä antaa uskoa siihen että siitähän saa ihan hyvän näköisen mallin kun vain viitsii.
on kyllä ihan hienoa jälkeä.. ite oon vasta vähän innostunut Leko.ihin.. on joskus siis kyllä tullu maalattua ja koottua mutta se oli sillon 15 vuotta sitten noin.. nyt taas vähitellen on ruvennut innostamaan mallaillut…
No eipä ihan äkkiseltään uskoisi 1/72 skaalaiseksi - hienoa työtä! Antennilankojen virittely on myös onnistunut komeasti!
Kiitoksia vaan. Antennilangat kiinnitin pikaliimalla ja muutamaan kohtaan laitoin pienen solmun. Seuraavaksi olisi revellin brewster vuorossa, saa nähdä mitä siitä tulee.
Mikko J 19.3.2008 11:15 Vastaa lainauksella
Todella hienoa jälkeä. Varsinkin mittakaava ja rakennusarja huomioon ottaen. Nuo langat erityisesti on todella hienosti tehty… mun mielestä näissä jäädän muuten ihan turhan usein miettimään sitä, minkä paksuista siimaa pitäisi käyttää missäkin mittakaavassa. Mun mielestä lanka on sopivan paksuista silloin kun se näytää hyvältä. Ei niitä millin sadas- tai kymmenesosienkaan heittoja kenenkään silmä erota. ;)
hei, niin oot pensselillä maalannu tän, n'est ce pas? antaa mulle kummasti toivoa että niin saa hienoa jälkeä, vaikka kyllä mää vähän kompuran hankintaa oon miettiny
Ruiskulla, niin kuin tuolla ylhäällä lukee. Kyllä se pensselilläkin tietysti onnistuu mutta on itsellä vielä harjoittelu vaiheessa, vaikka niin se tämä ruiskumaalauskin on.
Kiitosta vaan, tuli täältä sivuilta kipinä näiden pienen mittakaavan suomikoneiden tekoon, pitää katsella näiden jälkeen joku helpompi sarja, menee pirusti aikaa näiden revellin sarjojen kanssa, välillä pitäisi saada valmiiksikin jotain