Pienoismallit.net

toyota levin

juu,täs ois tämmönen auto.mun eka malli.

Kommentit

mikko.k 3.2.2008 20:54 Vastaa lainauksella
kommenttia kommenttia tulemaa!…
Ihan ookoo alku, jostainhan se on lähdettävä liikkeelle. Ite joskus pienenä rakentelin rewellin ja monogramin autoja, nytte sit jotain ihan muuta mut joulun alla ostin kympillä rewellin Mini cooperin, sitä uutta mallia. Saas nähä millon jaksaa alkaa kasaamaan :) nykynen harraste vaan vie niin paljon aikaa :D
mistä löysit tän mallin… haluisin tälläsen ittellenikin
mikko.k 4.2.2008 15:45 Vastaa lainauksella
tietonikkarista hommasin…
mikko.k 6.2.2008 20:10 Vastaa lainauksella
kommenttia!kommentia vaan.hyvää tai pahaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Parempi kuin minun ensimmäinen autoni..Hyvä alku tuo on,jatka samaan malliin ja opi virheistä.
Vinkki: Maalin pysymiseen omalla alueellaan ja alueen rajaamiseen kannattaa käyttää maalarinteippiä. Se helpottaa työtä kun ei tarvi yrittää tehdä niin tarkkaan..
Se kuuluisa lausahdus: Siitä se lähtee! Älä luovuta nimittäin harjoitus tekee mestarin ;)
Maisu Karpeekki kirjoitti:
Vinkki: Maalin pysymiseen omalla alueellaan ja alueen rajaamiseen kannattaa käyttää maalarinteippiä. Se helpottaa työtä kun ei tarvi yrittää tehdä niin tarkkaan..
Maalarinteippiä ei kannata käyttää, hivenen turhan paksua malli käyttöön. Sen sijaan suosittelen erityisiä maskiteippejä. Leveyksiä löytyy monen monta ja eivät ole liian paksuja
Jep. Ja maalarinteippi on niin huokoista, että se päästää maalin teipin alle.
Ihan hieno näin ekaksi malliksi. Ja tosta maalarinteipistä vielä sen verran että ei oikeen sovellu myöskään ton teipin liimauskyvynkään puolesta mallailussa pinnan rajaukseen kun tahtoo tuo teipin liimapinta ottaa liian hanakasti maalipintaan kiinni. Lähtöö meinaan maalit teipin joukos. Mutta maalarin teippiä käytin itekki ennen kuin ostin ensimmääsen maskiteippi rullan.
mikko.k 31.7.2008 14:53 Vastaa lainauksella
Kiitoksia!
Tosi hieno ekaks!
J K 3.10.2008 18:39 Vastaa lainauksella
Munki ekaa parempi.. Kuten muutki sanoo nii ekaks hyvä, en osais tehä tollasta.. Vähä liikaa liimaa rapsahti pyöriä pistäessä, jotenki vanteet koholla sillee oudosti..
mikko.k 11.11.2008 20:10 Vastaa lainauksella
Kiitos kaikille!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.