Pienoismallit.net

Bristol Blenheim Mk.I

Lyhytnokkainen Bristol Blenheim, 3/LLv 42, Värtsilä, syyskuu 1941. Kuvien taustat maalailin Adobe-Photsop-ohjelmalla. Oli ihan mielenkiintoista kokeilla ko. ohjelman mahdollisuuksia näihin taustahommiin. Muutama ilta siinä vierähti :) .

Kommentit

Sunbeam 9.2.2007 18:43 Vastaa lainauksella
On komee…kyllä…maalaus on onnistunu heinosti…

Joku tossa keulan lasituksessa pistää simmuun…puuttuukos tosta poskesta yks kerros lasia?…jotenkin korkeilla poskipäilla varustettu tämä neito..
Sunbeam 9.2.2007 18:45 Vastaa lainauksella
…ainiin…piti sanomani, että toi tausta on kyllä hieno idea…tuo melko paljon ilmettä…
ja edellisestä viestistä korjattakoon typo…ei "heinosti" vaan hienosti!… =)…
Hyvä idea tuo tausta, täytyypi kokeilla itse mitä saa aikaiseksi.
perttiL 10.2.2007 10:37 Vastaa lainauksella
yes, kyllä MPM:n mallista nätin Blenheimin saa.
No, Blennu on aikoinaan maalattu lootassa mukana tulleiden ohjeiden mukaan. Tuolloin minulla ei vielä ollut sitä metristä riviä referenssikirjoja kuten nyt. Toisaalta voi ajatella että ko. konessa on ollut vänkärinä eli lentäjän apumiehenä tavallista arempi mies jota on pelottanut katsoa ulos korkealla lennettäessä ja hänen vaatimuksestaan on alempia ikkunoita sudittu umpeen :). Tai sitten siihen on pätenyt sama sääntö kuin 50-luvun autoihin. Niissä kun oli pienet ikunapinnat syystä että pelti oli halvempaa kuin lasi :).
Sunbeam 10.2.2007 12:53 Vastaa lainauksella
Hehe…hyvät perustelut!…
Yhtä kaikki suomimallit ovat aina tervetulleita…korkeilla poskilla tai ilman… =)
Esko Rusi 11.2.2007 08:44 Vastaa lainauksella
Huomenta mallarit. Itselläni sama Blemari loppusuoralla. Paketissa tulleet siirtokuvat näyttävät tosiaankin suurilta ja värikin on mielestäni liian siniharmaa. Aikaisemmin tein pitkänokka Blenheimin samasta MPM sarjasta. Siinä oli tosi vaikeuksia. Kun sain siivet paikalleen ja aloin säädellä suhteita suoraan etuvinkkelistä huomasin peräsimen olevan monta milliä kierossa. Samoin runko oli alavinkkelistä "banaani". Ajattelin että eipä tämä tästä paljon huonone joten keittiön säköhellasta levy päälle ja lämmittämään ja taivuttelemaan. Hieman parani vaikka runkoon ja siipiin jäi loivia kuhmuja. On ainakin kone valmiina jos joskus innostuu tekemään dioraaman pakkolaskun tehneestä koneesta.
Jep! pyöritellyt itsekin noita mpm:n blenheim laatikoita käsissäni,edelleen aloittamatta. Talvisodan aikaisia kuvia jostain katseltuani on kyllä todettava että ei ihme jos nuo blenheim miehistöt v.39-40 tosiaan pitivät silloista jumalattoman suurta kansallisuus tunnusta "turvallisuusriskinä".Mahdotontahan tuollaisesta oli ampua ohi velivenäläisen hävittäjäpilotin.
Mutta kyllä suomi pommareissa on sitä jotain.
Johve T 31.3.2007 13:21 Vastaa lainauksella
Hieno on kyllä. Olen itse tekemässä blenheim mk.iiveetä
moro vaan 26.5.2009 15:53 Vastaa lainauksella
Hieno on kyllä. Olen itse tekemässä blenheim mk.iitä :D
MPM sekin :P
Aku Kalliomäki kirjoitti:
Olen itse tekemässä blenheim mk.iitä :D
MPM sekin :P
samoin jus homman alla mpm sekin