Pienoismallit.net

Köningstiger Ardennes 1944

Malli on maalatu penselillä.Käytin ModelMaster,Humbrol ja Revell maaleja.Camo ja vanhenus on tehty kuivamaalaus teknikalla.Ruoste on itse tehty vesi+teräslanka.Isot kiitoksekt heile kuka on kirjoitanut tässä referensseja ja antanut opetuksia!
Mallarin lasinaluset Pakkohankinta jokaiselle nestemäisiä virvokkeita nauttivalle mallarille.

Kommentit

Maalattu pensselillä ja olet harrastanut alle vuoden :O ? Todella mahtavaa jälkeä, siis aivan mahtavaa! : )
Aivan loistavaa että "etelän serkut" ovat löytäneet nämä sivustot ja tulevat mukaan keskusteluihin, hienoa ja tervetuloa! Aivar voisi varmaan hiukan valistaa meitä siitä, miten ja missä määrin pienoismalleja harrastetaan Eestissä, antaa vinkkejä hyvistä mallikaupoista vaikkapa Tallinnassa ja kertoa valmistajista / muusta tarjonnasta, joka mahdollisesti poikkeaa Suomen markkinoilla olevasta.

Hieno vaunu. Kerrotko vähän lisää tuosta ruosteen tekemisestä, eli jos ymmärsin oikein, olit tehnyt itse ruostetta ruostuttamalla?
Kiitos! Pienosmallailua olen harrastanut noin kolme kuukauta.Miten paljon Eestissä harrastetan pienosmallailua en ole varma,mutta tuntu että ei kovin paljon.Tallinnassa(Eestissä) on tietäkseni vain yksi mallikauppa ja yksi nettisivu mistä saa malleja osta.Wethering settejä ei ole ollenkaan.Ruoste on tehty näin että laitoin teräslankan veteen ja noin kahten viikon kulutua on pohja ruosteta täynä.Jos laitan sitä mallini pääle sekoitan ruosteta turpetinillä.Sen opetuksen sain täältä sivulta!Mallikaupan osoite on Punane tn.(katu)42,kauppa asu toisella kerroksella.Toinen paikka on nettisivu WWW.mudelautod.ee. Sorri ymmärän Suomea hyvin mutta Suomeksi kirjoitamine on minulle vaikea!Aivar
Todella hyvä malli ottaen huomioon miten vähän aikaa olet harrastetta harrastanut. Monille aloitteijoille mm. irtotelat nostavat rimakauhua.

Hyvin saa selvää mitä olet kirjoittanut. Taitaa minulle tulla enemmän kirjoituserroreja.
Tuo Aivarin kuvailema ruosteentekotapa on hyvä,oikeata ruostetta on käytetty pigmenttinä vanhoissa maaleissa jo kauan.Mikäs olis autenttisemman näköistä kuin oikea ruoste.Helppoa tehdä itse joten turha maksella rahaa purkitetusta ruostepigmentistä.
Hienosti maalattu hyvä! Menikö kauan maalaamisessa?? En itse osaa maalata todellakaan noin hyvin,mutta harjoitus tekee mestarin :) :) PS. Hyvin osaat kirjoittaa suomea.ja selvää saa :)
Maalamisen meni noin puolitoista viiko täi vähen yli.Annan pohjamaalin kuivua ainakin pari päivä,sen jälkein on maali mielestäni riitävän kova että saa aloita kuivamaalausta ja wetheringia.
Kiitos vielä kerran kannostuksistä
Todella hieno tankki. Ruoste todella hienosti toteutettu.