Pienoismallit.net

Fokker Dr.I / Freiherr Manfred von Richthofen

"Joskus vuosisadan vaihteessa kirkkaalla Saksan taivaalla… varmistin pois ja liikkuvat taa taas kaksoiskonekiväärit purtavaa saa, 80 pokaalia paronilla palkintokaapissa on…" Revellin erinomainen pieni kolmitaso Fokkeri. Osien yhteensopivuus hyvä, mitatkin kohdillaan (ainakin allekirjoittanutta tyydyttävästi). Dekaalit Rodenin sarjasta…

Kommentit

Komeasti toteutettu malli ja tuossa alustassa on hyvä idea alle jotain valokuvaa ja vaikka ritarin ristiä. Hieno kaikin puolin.
Tero Tyni 18.1.2008 11:54 Vastaa lainauksella
Todella hieno idea alustaksi! Tuo Revellin uusi Dr.1 näyttää olevan laadukas malli. Olen koonnut Eduardin mallin. Se on uskomattoman pieni 1/72 mittakaavaan. Ei uskoisi tuostakaan kuvasta mallin pienuutta.
Miten näin pientä voi näprätä, ei ainakaan mun nakeilla. Muuten eikös Schulz`n luoma Snoopy laulanyt ko. laulua ja koppi sai vauhtia taivaalla. Oliko Manfred todellakin vapaaherra vai parooni? Triviaali kysymyksiä.
Hieno malli, itse pidän (jostain syystä) enemmän Eduardin vastaavasta. Paroni=vapaaherra eli ovat synonyymeja.
LapioL 13.4.2008 17:09 Vastaa lainauksella
Itsellä sama Revellin malli, aikalailla oli pientä nyhräämistä… :D
Solid Snake 12.12.2008 17:44 Vastaa lainauksella
hieno malli mutta maalaus ihan hyvä. Luin tossa äskettäin että punainen paronin kone oli kokonaan punainen että hän erottuin joukosta.Ja lentäjä tovereiden koneet olivat mustia tai maasto kuviollisilla siivillä.
Käsittäkseni manfred von Richthofenilla oli uransa aikana useita koneita, joista jotkut oli kokonaan punaisia, ja jotkut vain osittain… Itselläni varsin vähän referenssejä, mutta esim. I MS:n ilmailun "guru" Mikko saarela voisi varmaan valaista asiaa enemmän…
palkintokaapissa on!! AAAAA VIRHE SE on : on palkintokaapissa :DDD hieno malli ja sopii alusta hyvin. (ja laulussa on virhe ei sillä ollu 80pokaalia ku hopea loppu kesken…)