Pienoismallit.net

Bismarck

Viimeinen laivani. Pituus on 20,0 cm. Tekemiseen meni noin 15 tuntia. Valmistui 13.1.2008. Ei ollut kovinkaan vaikea. Siirtokuvat antavat kummasti ilmettä laivalle, varsinkin kun kylki on muuten aika yksivärinen. Laitan nyt myös kuvan kaikista laivoista yhtä aikaa. Laivoja oli kiva rakennella ja nyt seuraavaksi siirryn lentokoneisiin. Palaan laivoihin kesällä ja alan rakentelemaan isompia laivoja. Pidän laivoista. Kommentteja tai kysymyksiä?
Mallarin lasinaluset Pakkohankinta jokaiselle nestemäisiä virvokkeita nauttivalle mallarille.

Kommentit

Kyllä olet väkertänyt ahkerasti ovat hyvin tehtyjä, todellakin pieniä millanenhan tämäkin Bismark olis 1/72 koossa riittäisköhän piha edes ;) Tee lisää laivoja vaan osaat hyvin tuon homman ja hei laitahan seuraavaan laivaan vaijereita yms pienti lisukkeeksi.
Täytyy myös muistaa mittakaava noissa köysi ja vaijeri jutuissa 12cm paksu vaijeri olisi tuossa mittakaavassa 0,1mm eli ohuemmat eivät edes näkyisi tuossa skaalassa. Mutta laivastosi on hieno ja laatu senkuin paranee. Kovin on telakalla huhkittu ja laatuakin näemmä löytyy kivanlaisesti. Heh olehan varovainen itseänikin aikoinaan nuorena kiinnosti laivat ja niinpä päädynkin merimieheksi.
Hyviltä näyttää,komea kokoelma ja havainnollinen vielä kun kaikki on samassa mittakaavassa.Samaa mieltä Jarin kanssa että tässä näin pienessä mittakaavassa ei ehkä kannata pistää takilointia;tai sitten ehkä näkyvimmät ja paksuimmat vaijerit todella ohuesta siimasta.
Jatka vielä ihmeessä laivojen rakentelua kun on näin hyvä alku mutta hyvä on myös rakennella kaikkea mikä kiinnostaa,ei pääse kyllästymään kun maailma on niin täynnä kaikenlaista mielenkiintoista härveliä.
Tarkkaan tehty pikkupaatti. :) Oon itekki tehny samanlaisen, joskus pienempänä pienoismallikerhossa.
Mikä on tuon alimman laivan nimi, tossa kokoelmassa?
Kaapro.H 8.10.2019 18:12 Vastaa lainauksella
Hieno malli!

Se on todella hienosti maalattu:)
Itse ainakin kaipaisin jotain mastojen välille, vaikka tiedän että se on hankalaa
Skaalassa 1:200.

Olen itsekkin tekemässä tuota REVELL:in mallia Bismarckista.
(Ensimmäinen muovimallini)

(Kokoelmasi on todella hieno!