Pienoismallit.net

SU-85

Joo elikkä tällästä tankkia alotin tekemään ja tää onkin sitten mun ensimmäinen takkini ja esimmäinen mallini minkä olen tänne lisännyt. Aikasemmin on tullut tehtyä voisinko sanoa pelkästään lentokoneita+auto no mutta saa nähdä tästä ny tulee. Tässä maalissä käytän akryyleja. Antakaa kommenttia ja jos tulee mieleen miten voisin jotain tehdä.

12.1.2008

Ostin mallin ja maalasin ensin vihreän pohjavärin ja sen päälle vähän beessin tapaisen värin (ei pakolla lopullinen väri). Liimasin muutamia osia takaa ja tuosta edestä nuo isoimmat, tarkoisus olisi siirtyä pääosan jälkeen telaketjuihin.

13.1.2008

En tehnyt paljoa mutta sain tuon piipun valmiiksi ja vähän pieniä osia, muuten samassa tilanteessa.

20.1.2008

Projekti jatkuu ja tein tuon kuskin ja lisäsin siihen päällepäin muutamia osia, muuten päivä meni tuota ukkoa säätäessä. Nyt on nuo renkaat "sisältä" maalattu vihreiks ja laitettu kiinni tuohon pohjaan suraavaksi olisi tarkoitus maalata ne päältä päin ja maalata myöskin nuo telaketjut.

22.1.2008

Projekti valmis. Viimeiset maalaukset ja siirtokuvat ja laitoimpa tuon ukon tohon vaan kädestä kiinni. Kommenttia.

Kommentit

Henrik-- 15.1.2008 15:04 Vastaa lainauksella
mistä olet ostanut mallin ja tuo väri on minusta ihan hieno
Ostin mallin helsingistä tuolta hobby pointista frederikinkadulta.
Nippo 20.1.2008 19:24 Vastaa lainauksella
Tämä ei ole tankki vaan rynnäkkötykki. Nimi SU-85 tulee venäjänkielen sanasta Samohodnaja Ustanovka, eli itseliikkuva lavetti. Rynnäkkötykin tykki on kiinteästi rungossa kiinni eli se ei pyöri ja niissä on ohuempi panssari.
No siis paketissahan lukee "Russian tank destroyer SU-85" niin en jaksanu sit olla niin pikkutarkka niin kirjotin että tankki. :)
Värivalinta pistää ainakin silmään. En ole missään nähnyt tuon väristä neukku rynnäkkötykkiä poislukien sakujen valloittamat vaunut ja what-if mallit. Hu 117 olisi ollut hieman realistisempi.