Pienoismallit.net

Fokker Dr.I

Dragonin 1/48 kolmitasofokkeri, jossa alunperin dekaalit joissa luki "Kennst mi`noch". Sain jostakin koneesen laittamani ltn. Joseph Jacobsin dekaalit ja päädyin tähän koko mustaan maalaukseen. Korkeusvakaajien värityksestä en oikein tiedä: jossain olen kuullut, että olisivat musta-valkoraidalliset ja jossain taas että olisivat yksiväriset musta… Mene ja tiedä… Valistakaa, jos jollakulla varmaa tietoa.

Kommentit

Kylläpäs Dr.I on nyt muodissa ;-) Komeaa työtä Petri. Lähtökohtakin on toki ollut hyvä. Dragonin kolme Fokkeria ja Spad XIII mittakaavassa 1/48 olivat vielä kymmenen vuotta sitten ihan omaa luokkaansa Suuren Sodan lentokoneiden rakennussarjojen joukossa. Vasta nyt Roden ja Eduard ovat sysäämässä näitä sarjoja oldies-osastoon. Minulla on Dragonin Dr.I:siä vielä kaksi rakentamatta. Pitäisiköhän panna kasaan ennen kuin Eduard saa ulos uuden Dr.I -rakennussarjansa tässä mittakaavassa?

Mikko
Kiitos! Kehut lämmiittää aina mieltä. Kylähän tuo allekirjoittanuttakin vielä syyhyttää päästä käsiksi kunnon 1/48 Dr I:een…