Pienoismallit.net

Peugeot 307 WRC / Rallye Monte Carlo `04

Ko. mallin ostin paikallisesta malliliikkeestä hintaan 9.90 €… Hieman hankala rakentaa, mutta valmiiksi tuli. Ongelmana vain on, että tuulilasi meni "piloille" lattiavahalakkauksessa… Tuli kummia tahroja - olisiko kellään vinkkejä ko. tahrojen poistamiseksi? Tai sitten pitää käydä ostamassa uusi samanlainen ja aloittaa alusta ;)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Itsekin ralliautoja tykkään rakennella ja kiinnostaa lukea vähän että mikä tämän rakentamisessa oli mielestäsi hankalan oloista.
En omista tätä sarjaa ja siksi ehkä vähän hassulta vaikuttaa tuo kysymys.
Lisää kilpureita vaan kehiin :).
Moi! Suhteellisen simppeli rakennettava. Renkaiden saaminen akseleiden päihin oli hiukan hankalaa… Ja varoituksen sana tuosta lisävalopaneelista… Ei oikein istu paikoilleen ja pilaa mielestäni keulan sutjakat linjat. Dekaaleissa helmoja kiertävät valkoiset viivat olivat kohtuu hankalia laittaa, mutta onneksi leikkaa-liimaa sydeemillä onnistuu…
Jaapu 19.8.2007 19:47 Vastaa lainauksella
ihan ok
tosi siisti!:D
Hyvän näköinen malli. Valitettavasti pikkuisen "rikkoo" nuo keula valot hyvää mallia. Mutta kyllä tätä mielellään katsoo
Ralli on suomalaisten yksi kansallisurheilulajeista..