Pienoismallit.net

Corvette C6

Tällänen corvette tuli tehtyä, mutta sotkua tuli :(
Toka työ ja meinas menä hermot, peilit pitää vielä laittaa mutta laitan kuha kerkeen mutta tällänen tuli, ja sotkua tuli mutta kahtellaan nytten toka työ vasta niin ei oikeen luonnistu kunnolla teko. Sisustasta tuli sitten toi valko keltanen ja moottorin kanssa ei ollu ongelmia mutta yhden osan kanssa joka menee jäähdyttimeen meni perseelleen ja jätin sen sinne roikkuun, mutta on kone pellin takana sillein ettei huomaa. muuten onnistunut työ minusta, ja renkaatkin sain sellaiseksi että pyrii :) Ikkunat oli helppo kiinnittää mutta suttua tahto tulla sillonkin että suoraa sanoen olen paska tekee vielä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

voisitko pistää bemusta kuvia ja ehdotan sitte että pistät siihen issommat pakoputkenpäät ku ne valmiit on niin pienet.
ville trygg 29.12.2007 14:44 Vastaa lainauksella
Juu mutta se bemu on vähän huono kun söhelsin sen kanssa vähän liikaa ja huonot valot oli missä tein mutta laitan kuvia :)
Voit vallan mainiosti käyttää myös sanaa projekti,projegti kuulostaa ja näyttää vähän erikoiselta.
Voiko tulla sitten sisustan väri vaihto ehtoja jos jotkut osais sanoa jonkun hyvän :P Pohjaks tulee ainakin valkoinen ja joku toinenkin pitäisi saada mutta mikä ois hyvä, tietoo? Hmm voisko olla keltainen kuin kori ?
hyvältä näyttää corvette ja moottoriki on onnistunu hyvin ja itte ehdotan että käyttäsit sisustaan revellin mattatummanpunasta, se on samaa ku mun bemarissa :)
Tattista :) Juu kahtellaan jos maalaa :P
On jo konekkin mulla iha täysin kasassa, tosta puuttu 2 osaa näissä kuvissa, mutta khyl tästä nätti tulee:)
Siisti Vettehän tuosta tuli. Noi lasien himmennetyt reunat oli ilmeisesti tarkoitus vetää mustiksi? Seuraavan kun viitsit niiltä osin teipata ja maalata, niin saa yleisilmettä nostettua huomattavasti. Menee varmaan tällainen Vette hankintaan, kunhan saa tuota pinoa pienennettyä.
Kiitos :) Juu noi unohtu kyllä tosiaan maalata siis lasien reunat. Mut en ny oo paljoo harrastanu näitä vielä :D Jääny ny reilut 9kk tekemättä näitä:S
Jere O 8.10.2009 21:27 Vastaa lainauksella
Kasasin tän saman auton just pariviikkoa sitten.
Aika hyvä tosta tuli ;)