Pienoismallit.net

Hitachi zaxis 210

malli joka rakennettihin veljeni vesan kans yhyres. Täs mallissa käytettihin n.90 kuvaa oikiasta ja jäläki on sitte paljo paree. ku isimerkiksi sisun moottorissa oli 10 kuvaa:) ja Camaroa teheres on vain muutama ja sitte moottoria teen niin että otan vähä erimalleista jotain osviittaa ja siitä omasta päästä jonkinmoinen;) Pitääs ruveta tekemähän niin että kunnolla kävis kuvaamas ja mittaamas kohtehen aina.

Kommentit

Teittekö tuon kaivinkoneen siis ihan "tyhjästä", ei taida olla rakennussarja? Hieno malli, tuo ihmeessä Model Expoon huhtikuussa.
Todella hienoa työtä. Ei voi sanoa muutakuin ensiluokkaisia metallin käsittelijöitä olette.
Joo tyhjästä on tehty kaikki mallit. en saa konetta model expoon ilmoitin itseni sinne jo neljällä koneella, mutta jouduin jo perumaan hitachin, se on rovaneimellä on vähä kaukana:),Katotaan nyt pääsenkö ollenkaa lopulta tulemaan. mulla ei ole kotona tällä hetkellä ku kaks keskeneräistä mallia, cat 793c ja se auto projekti. Olisi tarkoitus ehkä tuoda Lima 2400, valmet 911 ja keskeneräinen caterpillar 793c dumpperi. Hitachi on kyllä nätti malli, siihen vähä panostettiin ja se oli helpompi tehdä ku oli kaksi tekijää ja oli todella hyvät laitteet ja työkalut käytettävissä jurvan käsikoulussa. Tällä ketkellä rakennan kotona ja työkaluja on huomattavasti vähemmän.( ja ei ole mitää halpoja:))
HUH! Aivan uskomaton tekele!
KIITOS:)
mä räpellän styroxii te taotte rautaa kumma juttu aika bähee kone :D
tosi hieno!!
näihin metalli malleihin on muuten saatavana huydrauliikkaa
ja kama löytyysivulta www.leimbach-modellbau.de itselläni on vähän huono kieli pää joten jos joku sivuilta jotain tilaa niin otakaa minuun yhteyttä [email protected]
jos joku maksaa niin mielelläni asennan;) Oon Kiäli pitkällä kattellu niitä toimivia, mutta…:(
Hitachin hintaa en muista myyjänä en enää ole mä, Vaan veljeni:) moottoria ei ole kummassakaan eikä valot pala. Muuten kyllä on kaikenlaista niin ku kuvasta näkyy:) Hitachia voi kysellä: [email protected] ja valmetin hinnan kerron Ku pistät postia: [email protected] Sen voin sanoa että halpoja ne ei ole;)
Sami.S 9.4.2008 18:08 Vastaa lainauksella
SIIS VÄHÄN HIENO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 12.4.2008 12:22 Vastaa lainauksella
onkos sulla nytten mitään projekteja katoppa laitoin ponsseen lavan
on mulla kaks keskeneräistä mut ei oo vuotee eristyny:(
Miten olen onnistunut missaamaan nämä täysin mallit täysin täällä sivustolla. Todella järisyttävän hienoa metallityötä!!!
Lappu 18.11.2008 19:27 Vastaa lainauksella
Todella hieno ja kaiken lisäksi tehty "tyhjästä"!
miten tommoset hianot lamput voi teherä??
Jyrsimällä ja ohkainen polycarbonaatti tai mikä muovi se nyt olikaan:)
Tube 20.7.2010 23:24 Vastaa lainauksella
tiltoraattori vain puuttuu