Pienoismallit.net

Tiger 1 early

MOI!
Tässä tämmönen. Mallin laatu oli hyvää ja osat meni hyvin paikoilleen. Kokeilin myös tähän malliin ruiskua ja hyvää jälkeä tuli mutta valkoisessa oli jotain vikaa. Hyvä malli suosittelen! Makso pienoismallimaailma.com:issa 25e tosin ostin tämän turun IPMS tapahtumasta.

Kommentit

Ainiin figuuri tuli mukana. Ja tämä on eka tankkini. Kommenttia kiitos. Ja sori huonot kuvat. Tiedä mikä meni vaikka kameran säädöt oli kohdillaan.
Raksi 16.12.2007 18:34 Vastaa lainauksella
Ihan hyvä, et mitään merkintöjä laita malliin? Letkutelat saa istumaan hyvin mallissa poraamalla pienet reiät rungon läpi ja niistä sitten asennetaan vaikka tähtisädetikun tikkuosuus siten että ne painaa telat pyöriin kiinni.
ookkei kyl varmaa kuvat tulee mutta meneekö ne siten miten revellinkin? että vettä ja kylkiin?
Mikko Suomela kirjoitti:
ookkei kyl varmaa kuvat tulee mutta meneekö ne siten miten revellinkin? että vettä ja kylkiin?
Samalla tavalla laitetaan siirtokuvat, olipa sarjan valmistaja Revell, Academy, Dragon, Tamiya tai mikä vaan.
Academyn siirtokuvat tuntuvat ainakin meikäläisen kokemuksen mukaan olevan aika nirsoja allaolevan pinnan kiillon suhteen, eli tuppaavat kiiltelemään komeasti siinä missä jotkut muut toimivat ihan jees (esim. tehcmod).
Kunhan tekee kiiltävän lakkauksen alle huolella, toimivat hyvin. Tyyliin, jos pinta olisi muille merkeille hyvä, vedä varmuuden vuoksi vielä yksi kerros.