Pienoismallit.net

Hawker hurricane mk. 11 B

muistakaa olen vasta 10.v, mutta kumminkin hyvin onnistui ainakin siirtokuvat.

Kommentit

tosi hieno : D
Mikko J 12.11.2007 14:03 Vastaa lainauksella
Hieno on ja valokuvatkin ovat hyviä!. Hienosti olet maalannut pienetkin yksityiskohdat ja siirtokuvat ovat tosiaan onnistuneet hyvin. Pari vinkkiä vielä: Vaikka se tuntuisikin hankalalta, kannattaa ohjaamon lasituksen raamitkin maalata, saa rutkasti lisää esikuvanmukaisuutta malliin.
Yläpinnan naamiomaalaus peittää yleensä koko siiven yläpinnan, värirajan kulkiessa suurinpiirtein siinä, missä siivenpuolikkaiden saumakin. Jossain vaiheessa kannattaa kokeilla myös mallin "säistämistä"… eli ruostetta pakoputkiin, nokivanoja niiden taakse yms.
Mutta kaiken kaikkiaan hieno malli, tuossa iässä sain itse aikaiseksi vain säälittävää liimamuhjua.
Pikkasen komee! : )
Mikko J 12.11.2007 14:30 Vastaa lainauksella
öhm. sen verran vielä nysväystä, että se on Hurricane Mk IIb, ei Mk 11b.
Hyvin olet onnistunut mallissasi ja jopa valokuvaamaan sen tänne,tuosta on hyvä jatkaa.

Jos vähäisen neuvon, niin nuo pakosarjat tulisi/voisi olla punaruskeat-ruosteen väriset.Kuomun raamit voi hyvin maalata myös teroitetulla hammastikulla/tulitikulla.Näin saat hyvin kapeaa jälkeä ja jos maalia menee yli niin sen kuivuttua voit rapsuttaa ylimäärän pois juuri hammastikulla.

ps.itsellänikin on muuan 10-vuotiaana tekemäni malli mitä jos -osiossa nimellä "nuoruudessani tekemiä malleja"

off topikkina :nykyään nämä nuoret aloittelijat saavat parempaa aikaan kuin mitä me äijänrähjät vanhemmallakin iällä…mistähän moinen?
Kyllä toi on upea omat 10v valmistamat mallit olivat tähän verrattuna todella huonompi tasosia. Ei muutakun rakennat lisää ja mitä pitänee aina sanoa että jokainen Suomi malli on HIENO !
vasta 10.v ? Jonin kanssa samaa mieltä, omat n 40 v sitten väsätyt olivat tosiaan todella paljon rupusempia. Eihän tuosta osu silmään muuta kuin tuon kabiinin raamituksen maalaamattomuus ns 'vikana'. HC:stäsi voisi moni vanhempikin mallari ottaa opikseen, todella hienoa työtä.
Tikru kirjoitti:
off topikkina :nykyään nämä nuoret aloittelijat saavat parempaa aikaan kuin mitä me äijänrähjät vanhemmallakin iällä…mistähän moinen?
Hölökohtaisesti pistän ainakin osittain internetin piikkiin. Ei tarvita kuin muutama pienoismallit.net -tasoinen sivusto, niin ihan varmasti saa vinkkejä ja kipinää rakenteluun.

Itse mallista en keksi semmoista sanottavaa mitä ei ois jo aiemmin tässä mainittu. Maalipintakin näyttää onnistuneen suht. hyvin. Onnittelut onnistuneesta mallista ja kiitokset tarkoista valokuvista.
wekewee 26.10.2008 20:25 Vastaa lainauksella
tosi hieno:D