Pienoismallit.net

Honda CB 72

31.10.2007

Uusi malli uudet kujeet. Aloitin pitkästä aikaa oikein ostetun pienoismallin ja on pientä haparointia huomattavissa maalien ja yleensäkin kaiken kanssa. Tästä se taas lähtee.

11.11.2007

Hitaasti, mutta varmasti etenee. Aika paljon paikkailua on vielä maalauksessa.

Jos joku, joka tekniikasta jotain tietää niin sanoisi, että onko mahdollista saada tähän aivan oikea etuvalo kiinni ja miten se olisi toteutettava. Vai onko jo myöhäistä?

2.12.2007

Pyörä alkaa jo hahmottua. Enää ei paljoa puutukaan, haarukkakin alkaa olla valmis. Valoja en sitten alkanut tähän asettamaan vaikka ensin sitä mietin. Huomasin sen liian haasteelliseksi nykyiselle taitotasolleni.

7.12.2007

Homma alkaa olla lopusuoralla. Harmillisesti ymmärsin kokeilla letkujen sopivuutta niille tarkoitettuihin tappeihin vasta kun lähes kaikki osat olivat paikallaan. Nyt sitten olen koettanut vuolla mitä hankalimmissa paikoissa olevia muovitappeja ohuemmiksi - huonolla menestyksellä. Monet olen korvannut nuppineulan pätkällä. Tässä siis pieni varoituksen sana jos joku tätä mallia aikoo ryhtyä tekemään.

11.12.2007

Honda on niin sanotusti valmis. Koetin värkätä tähän peilejä itse, mutta se ei sitten ottanut onnistuakseen, joten jääköön se osio vielä hamaan tulevaisuuteen.

Muistakaahan kommentoida!
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Eikö tapahdu mitään, lisää kuvia!
Jarmo 11.11.2007 15:53 Vastaa lainauksella
Nätisti oot tehny ketjuista likaset. Muutenkin hyvännäkönen alku.
Kyllä sinne lampun kuuppaan ledin saa laitettua, johdot voi naamioida sitten vaikka vaijereiksi.
Mikko Koo 13.11.2007 19:53 Vastaa lainauksella
Kiitos. Tästähän se homma etenee kiihtyvällä vauhdilla. Ja kyllähän sitä valojen asentamista on kokeiltava.
Mika Jylhä 11.12.2007 12:22 Vastaa lainauksella
Hieno pyörä tuli, en kyllä ymmärrä miten te muut teette noin nopeasti noin hienoa jälkeä
Mikko Koo 11.12.2007 18:12 Vastaa lainauksella
Kiitos. En tiedä siitä nopeudesta. Tuntuu, että itsekin junnaa paikallaan jossain pikkuasiassa vaikka kuinka kauan. Mutta eihän se nopeus, vaan laatu.
siis pirun hieno. oon kattellu tommosta kans