Pienoismallit.net

Black Beauty (1966)

Green Hornetin ajoneuvo

Lähtökohtana ei kovin kaksinen malli, mutta koska moottori puuttuu ja alusta on viitteellinen, niin niihin ei tarvinnut tälläkään kertaa panostaa sen enempää. Moni kakku päältä kaunis.

Pääteholkkeja meni taas kourallinen, keulaan 16 ja peräpäähän 20 (+ takaluukun aseeseen 2 kpl). Raketit pätkin sopivasta kuparikaapelista, dippasin kaapelinpään mattapunaiseen maaliin ja tökkäsin pääteholkkiin. Sovitus oli luonnollisesti just eikä melkein. Eipä nuo rakettien reiät ihan jiiriin menneet, sojottaa mikä mihinkäkin eikä jakokaan ihan tasallaan ole.

Maskin keskiosan tein muovilevystä uusiks, alkuperäinen oli aika kömpelö. Ajovalot on jotkut valkometallitarvikelamput, pari oli soikeitakin enkä niille ollut muutakaan käyttöä keksinyt niin tässä ne ajaa asiansa. Kai niistä on joskus ihan rahaakin tullut maksettua, mutta eipä nuo lähemmin tarkasteltuna olisi olleet minkään arvoiset. Samoin valojen ympärystät on tehty uusiksi, pikkuritilät ovat alkuperäiset, lyhennettynä puoleen, että sain järjellisesti nuo valot mahtumaan.

Vinyylikatto on jotain tarrapinnalla varustettua keinonahkajäljitelmää, kai se on alunperin tarkoitettu sisustan verhoiluun. Ihan hyvin tarttui, vähän tuli asentaessa venyteltyä (osin vahingossa) joten jää nähtäväksi miten alkaa saumat irvistelemään ajan saatossa.

Maalipintaa ei ole kiilloiteltu, vähän jäi aplaroimaan ja konepellissä on ainakin yks roska, ellei jopa kaksi. Katselen ennemmin niitä roskia kuin kiilloitusjälkiä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Tästä huokuu sellainen ilmapiiri, että "ole sinä hiljaa tai tulee lättyyn". Jos sellaista on haviteltu, niin onnistuttu on. Jos ei, niin silti melko uhitteleva 54-vuotias peltilehmä. Tai peltihärkä, ihan miten vaan 🙂