Pienoismallit.net

Bluebird super silhouette

No ni,kolmas silhouette kilpuri tatsuni valmistui.Hieman vähäosainen malli kyseessä,ei moottoria ja alusta pelkkä levy.Etupyörät kääntyy,ainoa alustan homma.Helppo ja nopea rakentaa.Sisälle jotain letkua tuli laitettua lisukkeeksi.Sitten maalauksen jälkeen alkoi kamala kirveitä,puukkoja,lekaa ilmestyä kuvaan mukaan ja kaikki maaliman kirosanat.Dekaalien kanssa ei oikein homma onnistu,mallin muoto hankala,jonniverran kovettuneet ja liimakin osin heikko.Muut kyllä istui hyvin paikoilleen mutta nuo valkoiset alueet tuotti tuskaan,ei saa siistiä mitenkään,maalilla piti korjailla.Olisi pitänyt alunperin maalata nämä valkoiset,olisi ollut paljon helpompi joo.Noh,siinäpä ne ny ovat hieman suttuisesti,ei siedä lähempää tarkastelua.Noh ,hyllyssä näytää ihan hyvältä.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Noh, välillä niin ettei kaikki mene Strömsön menestyksekkäällä tavalla. Pääasia että projekti tulee valmiiksi ja itselle hyvä mieli.
Komiat vantehet. Ovatko sarjan mukana tullutta kauraa vaiko pitikö käydä erikseen kaupasta?
Sarjassa ovat mukana,kuuluvat kyseiseen malliin oikeestikin,käyppä kopaseen guuklesata kyseinin kilpuri ja löytyy muutkin Nissanin vastaavat.