Pienoismallit.net

Sd.Kfz. 10/5 & FLAK 38

puolitela IT-vaunu

Luftwaffen puolitelalla kulkeva 20 mm IT-vekotin. Marssiosaston viimeisenä se on valmiudessa häiritsemään takaapäin lähestyviä Sturmoviikkejä.
Tämä oli ensimmäinen Revellin 1:35 maakaluste jonka kasasin. Vertailukelpoinen Tamiyan kanssa. Figuurit on revitty Tamiyan FAMO-paketoinnista. Ohjaamossa istujille oli tehtävä molemminpuolinen jalka-amputaatio eikä ampujan pallillakaan selvitty ilman kehonparantelua.

Kommentit

Matti M 21.4.2020 15:37 Vastaa lainauksella
Hyvännäköinen puoitela, ensimmäinen valmistunut malli ryhmässä. Onkohan muuten alunperin Italerin malli tuo, muistelen että vastaava sarja joskus oli valikoimassa. Hyvin onnistunut malli, ei valittamista, figuurit aina hyvä lisäys, alusta myös.
Vaihtaisin alustan neutraalimpaan. Oranssi vie kovin paljon huomiota itse vaunusta, joka on hyvin onnistunut. Jälleen aika sopivasti kulumaa tässä. Figuurien maalaus lienee vaikeimpia juttuja mallailussa. Itsellenikään ei mene aivan putkeen nuo.
Jermakki 24.4.2020 23:27 Vastaa lainauksella
Kiitos kommenteista Matti ja Esa. Olen tunnistanut Italerin vastaavan vekottimen. Kokemukseni Italerista rajoittuu yhteen kyypelvaakeniin ja tämä oli pari kertaluokkaa laadukkaampi. Alusta oli tyyppiä ”helppo & nopea” Tamiyan arkista leikattu suoraan valokuvakehykseen. Musta kehys olisi varmaan ollut sointuvampi. On noitten figujen kanssa oma teutarointinsa, varsinkin vanhojen vanhojen Tamiyan figujen suhteen.