Pienoismallit.net

58 Corvette

Tuossapa mielestäni kaikkein kaunein Corvette malli,olin joskus kauan sitten hankkimassa tuollaista harraste peliksi,mutta pahus kun on mahdoton ahdas kuljettajan mönkiä sisään ja työskennellä ratintakana,niin jäipä ostamatta,ja kallitakin ovat.
Joo,tuossa päästäisen aikaan tuli puuhasteltua tällainen malli hyllyn komistukseksi.
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Nyt on väri kohdallaan. Niin korin kuin sisustankin ja vieläpä yhteen soppii. Nätti auto.
Nillitän vapaalla kädellä vedetystä hopeamaaleista listoissa. Foilauksella olisi voinut tulla edustavampi viimeistely.
Kiitän huomiosta.Minun foili kokemukset ovat tuhoon tuomittuja kokeiluja jälki hirveää,enemmän kuin hieman epätarkka maalin levittely.Nivel rikon aiheuttamat liikeratojen vaivat ja kivut ovat iso rajoite näin tarkassa työssä.Seli seli joo hehe.Muta näillä menään ja homma jatkuu niin kauan kun veitsi ja atulat pysyy kourassa.
PhantomII 17.4.2020 20:51 Vastaa lainauksella
Aioin jo ennen kuin luin Mikon kommenttia, erityisesti antaa kiitosta värivalinnoista. Ilmeisesti meillä on värien suhteen sama maku, koska lähes aina värivalinta osuu kohdalleen. Tai ehkä se on sitä taiteilijan näkemystä, miten asioiden pitäisi olla. Ehkäpä nuo Mikon antamat miinuksetkin ovat samat, jotka olisin minäkin antanut.

Ei mulla muuta.
Osmo Järvelä kirjoitti:
Nivel rikon aiheuttamat liikeratojen vaivat ja kivut ovat iso rajoite näin tarkassa työssä.Seli seli joo hehe.Muta näillä menään ja homma jatkuu niin kauan kun veitsi ja atulat pysyy kourassa.
Tässä kukaan enää nuoremmaksi ja tuoreemmaksi muutu. Pääasia että mallailu innostaa ja tuottaa hyvän mielen - onnistumisen ilonkin parhaimmillaan. Uutta projektia vaan työn alle!