Pienoismallit.net

Nashorn

Tamiyan uudempaa tuotantoa edustava Nashorn siinä kuosissa kuin se on nähtävissä paketin kannessa, lisureina tässä Friulin ostkettenit ja RB Modelsin aluputki. Hinausvaijeri on napattu omista jemmoista ja radiolaitteet ovat AFV Clubin. Kivana pikku yllärinä oli paketin sisällä ollut Harrasteen kuitti vuodelta 2016. Figuurit ovat Tamiyan omat ja ovat tässä hienoisessa sivuosassa, tarkoittaen ettei niihin ollut aikaa paneutua ihan sillä tarmolla kuin olisi pitänyt.

Tämä oli yllättävän raskas projekti joka oli jossain kohtaa lähellä lentää roskiin, ei siksi että olisi mallina jotenkin huono mutta lyhykäisesti sanottuna erinäiset stressitasoa nostavat ympäristötekijät vaikuttivat tekijään. Onneksi tilanne on tilapäinen ja joulukuussa ollaan taas jo eri meiningeissä, mutta vuoden 2019 viimeiseiksi malliksi tämä jää.

Yksi kantava teema tässä projektissa oli kontrasti valkoisen yläosan ja tumman telakoneiston välillä, roiskeitakaan ei ole säästelty kun vaunussa kuitenkin leveät itäkettingit alla. Lisäksi tämä malli inspiroi minua aloittamaan Avoimet Taisteluosastot ryhmiksen (johon tämä malli ei luonnollisestikaan nyt tule) koska alueena tämä on itselle hiukan mukavuusalueen ulkopuolella, nyt kun kuitekin uskaltautui tälläisen rakentamaan niin ei jääne viimeiseksi lajiaan. Varsinkin Tamiyan liikkuvaa tykistöä hyllystä löytyy sen verran.

Maalailut pitkälti Tamiyan maaleilla, mutajutut ovat sekoitus erinäisiä jemmoista löytyviä settejä.

Kommentit

Matti M 12.10.2019 14:20 Vastaa lainauksella
Hieno "sarvikuono", hyvän näköinen kontrasti ala-ja ylärungon välillä, kura näyttää aidolta ja leveät ketjut käy tähän kuin nenä päähän.
Figuurit on minusta aina hyvä lisäys, saa vähän käsitystä mittasuhteista sekä tuo elävyyttä malliin, Tamiyan figut on nykyään erinomaisia ja jokaisessa mallissa taitaa tulla vähintään yksi mukana.
Janne V 12.10.2019 17:21 Vastaa lainauksella
Komea on! Luultavasti vähän samaa ilmettä tulee omaankin vaunuun, alarunko kurassa ja kulunut talvinaamio.

Meneekö muuten tuo RB:n putki ihan heittämällä kiinni, vai joutuuko muokaamaan?
Janne V kirjoitti:
Meneekö muuten tuo RB:n putki ihan heittämällä kiinni, vai joutuuko muokaamaan?
Meni paikalleen ilman ongelmia.