Pienoismallit.net

Focke-Wulf Fw 190 D-9

Melkein heti Tiger II jälkeen aloitettu rakennus. Sarja oli suhteellisen helppo rakentaa, koska mallissa oli isot osat (runko, siivet) jo isolta osin valmiiksi kasassa. Valtava miinus sarjasta tulee rakennusohjeille. Maalaus ja siirtokuvien ohjeet täysin kelvottomat. Mukana tulee melko hyvät siirtokuvat, mutta ohjeita niiden sijoitteluun ei nimeksikään. Tähän malliin käytetty Eduardon ohjeita siirtokuvien sijoitteluun.

Kommentit

Ihan näpsäkkä, siististi rakentunut pikku Dora. Värimaalima on aika mielenkiintoinen. Mitä värejä rakennusohje tarjosi ja mitä värejä käytit? Pohjan kuvakin olisi kiva nähdä.
E-P
E-P Sinkkonen kirjoitti:
Värimaalima on aika mielenkiintoinen. Mitä värejä rakennusohje tarjosi ja mitä värejä käytit?
Otin naamioväreihin mallin IL-2 Sturmovik: 1946 simulaattorista, ohjeiden omat vähän tylsiä. Väreinä Revellin maalit. Mutta huomionarvoista on mainita että kyseessä on vasta toinen malli jonka olen maalannut kynäruiskua käyttäen, en ole vielä täysin sisäistänyt sen käyttöä
Asia selkis. Taiteilijan vapautta on käytetty. No minulle ainakin tulee mielikuva ohuista kerroksista RLM81 ja RLM82 sävyjä suoraan metallipinnalle ruiskutettuina. Sinänsä mielenkiintoinen lopputulos.
E-P