Pienoismallit.net

1951 Buick Special Jetback

A Curbside Custom Resin Build

Jimmy Flintstone Resin -korista tehty Curbside-pienoismalli. Eturenkaat ja vanteet Galaxien Fleetmaster Chevystä, maski AMT :n Mercury kustomosa.
Auto on maalattu hopealla, jossa päällä punainen candy. Kyljissä, katolla ja konepellillä kuultomaalauskuvioita. Maalikerrosten suojana on viitisen kerrosta kirkaslakkaa.
Etu- ja sivukkunat on peitetty muoveilla. Takaikkunasta näkee sisälle, jossa lasin takana on aurinkoverho.
Maalattu ja vahattu Tamiyan tuotteilla.

(Maalaushommia tehdessäni ajattelin omistaa tämän ensimmäisen Kuu-lennon 50-vuotisvuosipäivälle, kun juuri niitä tehdessäni oli tuo historiallinen päivä käsillä. Katolla on aiheeseen liittyvää teemaa tähtikuvioiden muodossa.
This curbside scale model car is dedicated to celebrate the 50th anniversary of The First Man on the Moon in July 1969.)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Silmäkarkkia! On upea maalaus totta tosiaan. Rengastus vanteineen just sopiva. Etumaski sopisi ehkä vielä sisemmäksi eli syvemmälle aukkoonsa, nyt on vähän hammasrautailme. Korin muoto on tosi "smooth". 3.5 tähteä annoin, kun puuttuu se kone.
Kiitos Ismo, pisteistä ja erityisesti kommenteista! Hammasrautaa tosiaan, olipa hauska ja kuvaava ilmaisu. Olisi taas pitänyt olla huolellisempi maskin kiinnikkeitä tehdessä, mutta siinä vaiheessa sijoituspaikka näytti hyvältä. Niin se maali muuttaa maailmaa - tai ainakin meikäläisen "näkökenttää".
Kone jäi varikolle, kun konepellin tuntumassa hartsin paksuus on 1 cm. Sen sahaaminen ja konepellin ohentaminen olisivat olleet liikaa mulle. Samoin konepellin taittelu metritavarasta. Mä laitan seuraavaan rakennelmaan koneen ihan varmasti 🙂.