Pienoismallit.net

Sh*t Box of Doom Chevy Wagon '57 Drag Week 2018

Vuoden 2017 ja 2018 jenkkien Drag Week tapahtumaan osallistui aussiekaksikko autonaan vm. 1957 Chevy Wagon. Putkirunkoinen Top Alcohol koneinen jyrä, jolla ajettiin alle 7 sekunnin aikoja varttimaililla ja satoja kilometrejä maantietä.

Aloin tehdä korimuutoksia Revellin Basic Builder Chevy Nomad malliin lisäämällä ovia ja muokkaamalla takaosaa pystymmäksi. Kattoa korotin noin 5mm. Putkirungon akseleineen nappasin Funny Carista, lyhennettynä ja levennettynä. Kone on Hemi, lähtöisin '70 Plymouth Cudasta. Lisäilin runsaasti putkia turvakaariksi, ja onhan siinä paljon muitakin muutoksia ja omatekemiä osasia, joista näkyvin lienee moottorin päällä majaileva ahdin. Se on tehty nascar auton tankkauspullon puolikkaista, jotka liimasin osin seläkkäin, veistelin ja viilailin muotoonsa ja pintaan liimasin ohuita muovisoiroja.
Aito Wagon on alunperin latolöytö, jonka koria ei ulkopuolelta fiksailtu tai maalailtu, vaan ruosteet ja kolhut saivat jäädä semmoisenaan. Kuvien perusteella koitin saada malliin samaa fiilistä.

Kommentit

No jo on ilmestys! Löysin Youtubesta videon, jossa mainittiin "Most Ridiculous Street Car EVER" ja näytettiin kosla ajossa. Mikäs sen mukavampaa kuin taittaa taivalta isossa amerikkalaisessa perhefarmarissa.
Toiseksi kivointa onkin sitten (ainakin oletettavasti) rakentaa järjettömyydestä pienoismalli. Kaikkinensa hauska rakentelukohde. Tällaiset piristävät päivää kummasti.
Totetuksessa ja viimestelyssä (mm. ovien saumojen rajauksissa ja ikkunalistafoileissa) on lievää suttuisuutta, vaikka toki elämää nähnyt ruostekaunotar kyseessä onkin.
Esa.M 14.6.2019 23:38 Vastaa lainauksella
Joskus nähnyt tuosta esikuvasta pätkän! ja kyllä heti arvasin mitä tämä sinun malli esittää!. Oishan se kiva että jenkki farmariautoja saisi enemmänkin pienoismalleina,mitä nykyään saa!.
[quote=" Oishan se kiva että jenkki farmariautoja saisi enemmänkin pienoismalleina,mitä nykyään saa!.
[/quote]
Hartsikoreja saa. Resin Realmin luettelossa on monta ja ehkä harrastajatoverit tietävät muita myyjiä tai valmistajia?
Upea vauhtifarkku. Työtä on riittänyt. By the way, Itse joskus törmäsin sellaiseen hartsikorivalmistajaan kuin Flintstones. Heilläkin on farkkukoreja ja deliveryjä.