Pienoismallit.net

Tiheää Ilmatorjuntaa

"Mercy's Madhouse"

"B-17 pommikoneet kohtaavat pommituslennollansa tiheää 8,8 cm FlaK ilmatorjuntaa. Mercy's Madhouse on yksi mukana olleista koneista ja se saa osuman yhteen neljästä moottoristaan. Miehistö onnistui lentämään takaisin tukikohtaansa."

Alkuun tämän työn piti olla niin sanottu välipalamalli, mutta todellisuudessa tekeminen venähti kuukausiksi motivaation lopahtaessa. Nyt sitten saatoin tämän loppuun suht nopealla aikataululla.

Kommentit

Matti M 5.3.2019 18:46 Vastaa lainauksella
Hieno aihe taas. Ja toteutus myös, mustavalkokuvat näyttää varsin aidoilta.
Matti M kirjoitti:
Hieno aihe taas. Ja toteutus myös, mustavalkokuvat näyttää varsin aidoilta.
Kiitos paljon Matti!
Jäljitelmä on vaikea saada sellaiseksi kun se on ollut, mutta hyvänä kakkosena oikeasti taisteluissa tapahtuneena Jean taas on.( Siis oikea 1. Jean 2. )
Nuo ilmataistelukuvat on hienoja, koska tuolla tarkkuudellahan niitä vanhoissa filmeissä näkee.
Mallin alusta kuvaa korkeutta missä mennään ja ehkäpä alustasta muuten niin erikoiseen tuotokseen olisi voinut jättää pois nuo mustat pumpulit. Ne sopii noihin tilannekuviin, mutta antaa oudon vaikutelman alustassa.
Joka tapauksessa olet taas oivaltanut jotain erilaista ja ei tästä voi olla pitämättä. Hjuva.
Mun mielestä taas tuo "it tuli" tuo juuri sitä jotain tuohon alustaan, ehkäpä vain näitä olisi pitänyt koittaa saada jotenkin eri tasoihin vielä. En tosin äkkiä keksi mikä olisi riittävän ohut ja huomaamaton tapa tuoda pumpulipalloja irti alustastaan tuomaan enemmän kolmiulotteisuutta… Mutta kivasti erilainen ja hieno.
Kiitokset Timo & Toni!
Njooh, nythän ne it possahtelut on melkolailla tasalla alustassa, sitä mä itekin mietin alkuun, että miten niitä sais huomaamattomasti eri tasoihin. Ratkaisua en löytänyt ja päädyin tähän tulokseen. Olisi se alusta näyttänyt myös ehkä paremmalta ilman niitä, tosin nyt siinä on vähä äksöniä mukana.
AJ 19.3.2019 22:42 Vastaa lainauksella
Moi Jean, Jälleen hyvä idis. Nuo mv-kuvat ovat tosi hyviä; erityisesti kuva 2 näyttää hyvin realistiselta. Mainio dio! Parhain terveisin, AJ
AJ kirjoitti:
Moi Jean, Jälleen hyvä idis. Nuo mv-kuvat ovat tosi hyviä; erityisesti kuva 2 näyttää hyvin realistiselta. Mainio dio! Parhain terveisin, AJ
Kiitos AJ!
Kerrassaan hieno dioraamaidea ja -toteutus jälleen Jeanilta!
YT
Kalle