Pienoismallit.net

BT-42 Suomivaunu

Syvärin sankari? Ehkä!

Dragonin laadukas pikkuvaunu, jonka rakentaminen oli ilo. Esikuva on vaunu numero 705 sieltä jostain. Pakkauksessa ei ollut mitään muuta kuin "unknown unit 1945" kaikkien versioiden kohdalla. Koska Suomi-versio oli tehtävissä kaikilla väreillä, päädyin kuivasivelysäistettyyn vaaleanharmaaseen, joka mitä ilmeisimmin on talviväritys. Takaosan työkalut toin esiin kuivasivelyllä, eli en edes yrittänyt maalata niitä koska mitä todennäköisimmin lopputulos olisi jäänyt tässä skaalassa huonoksi.

Itse olen tekeleeseen tyytyväinen. Letkutelatkin onnistui pikaliimalla yli odotusten.

Kommentit

Asiallinen - itse asiassa erinomainen - rakentelujälki. Maalaus mietityttää todella kovasti! Jos tarkoituksena olisi ollut talvicamo, niin huomattavan paljon mielestäni olisi pitänyt värin kääntyä valkoisen suuntaan!! Sen verran kuitenkin lisään, että itselläni ei ole varmaa tietoa, että esiintyikö nämä BT-42:set oikeasti tällaisessa värityksessä…
Ohjeistettu väri on "light gull grey" eli googletuksen perusteella tuo on aika oikea, ellei jopa karvan verran vaaleampi sävy kuin mitä värikartat kertoivat. Olenkin tätä pähkäillyt omassa aloituksessani sotilaskalusto-osiossa.