Pienoismallit.net

AMC Pacer X

Välipalaprojektina tekasin tuollasen AMT:n AMC Pacerin, pientä camon maalausharjoittelua tähän tuli samalla tehtyä Gulf teemalla, ripaus Coca Colaa ja Äs Tee Peetä niin aivopieru on valmis. Konehuoneen laitteluun en tälläkertaa ryhtynyt, etuakselistokin on kocktailtikuista tehty jotta ajokorkeuden saa mahdollisimman alas.. Pari pientä detaljia ja homma on paketissa.. Eipä tästä kauhian paljoa rakentelukertomusta saa aikaan, mutta hauskaa oli tehdessä,se lieneen se pääasia.. :)
Kilpailuta autovakuutuksesi! Ota uusi vakuutus kätevästi verkossa. Vakuutusten siirto hoituu automaattisesti ja palvelu on sinulle maksuton.

Kommentit

Usko tai älä, se hauskuus välittyy tänne koti katsomoonkin. Ainakin itselle tuli hyvä mieli tätä katsellessa!
Työstö ihan hieno ja hauska,tyttöjen auto tyyliä marimekko joopajoo.Kuitenkin tämä automalli on niin s…an ruma kuin olla ja voi,erinmittaisineen ovineen akvaario.Tuossa naapurikylällä on samanlainen härveli kesäkäytössä,ei sitä nauramatta voi katsoa.
Kiitokset.. Kyllähän tuo tuollaselta tietyllä tavalla herttaiselta sammakolta näyttää.. Ehkä se on jo niin ruma että se on jo kaunis.. :D
Täytyyhän ne maalausharjoitukset johonkin tehdä, niin miksei valmistuvaan malliin mieluummin kuin vaikka styreenilevyyn. Kun vertaa tätä muihin viimeaikasiin Hertsi-malleihin, niin kieli poskessa - asenne tosiaan loistaa kotikatsomoon asti. Muotoilusta olen sammoo mieltä ko Osmo ja tässä rakentelussa onkin otettu auton parhaat puolet esiin - vaikkei niitä tosiaan paljon ole. Eli hyvä läppä ja veikeitä oivalluksia.
Nuo ikkunalistat olisi voinut vähän paremmin askarrella, kun kerran taitoa on. Nykyisellään ne vievät vitsistä terää vaikka kyllä tämä silti naurattaa. Ja sehän lienee tarkoituskin? Jos näin, niin maaliin meni.
Kiitos, kyllä tätä ihan huumorimielellä lähin toteuttaan kun visio alkoi pyöriä päässä. Seuraava projekti on jo työn alla parin muun lisäksi.. :D