Pienoismallit.net

Jagdpanzer E-100

White Ghost

White Ghost" oli yhden illan päähänpistos. Selatessani rakennussarjoja, netistä osui silmiini Trumpeterin Jaggpanzer E-100. Ajatuksena oli muokata vaunusta hieman toisenlainen versio. Ensinnäkin alkuperäisosia jäi rakennussarjan boxiin kaksi kourallista ja toisaalta saman verran osia hupeni ”miljoonalaatikosta”. Täytyy sanoa, että tämän vaunun rakentamishetkistä olen nauttinut enemmän kuin koskaan ennen mistään mallista! Ei edes ohjeita tarvinnut tätä tehdessä, tosin olin juuri rakentanut E-100 vaunun, joka edesauttoi rakentamisessa.

Ajatuksena tässä vaunussa on kolmen zombiesotilaan vaunu, joka napsii vihollisen vaunuja mennen tullen tehokkaalla aseistuksellaan ja kadoten paikalta ydinreaktorilla varustetuilla moottoreilla. Aseistuksena tässä mielikuvitusvaunussa on 170 mm tykki, 23 mm konetykki sekä Mauserin MG Z-konekiväärejä. Moottorina toimii 2 kpl mekaanisesti ahdettuja Daimler-Benzin V12- moottoria, iskutilavuudeltaan 71,4 L, sekä 3000 hevosvoimaa. SMR (Small modular reactor)-reaktorilla tehot nousevat 7000 hv.

Hieman mielikuvituksellinen ja lennokas työ, mutta hauska tätä oli tehdä! :D

Kommentit

Heikki 11.2.2019 12:21 Vastaa lainauksella
Saitko idean venäläisestä elokuvasta englanninkieliseltä nimeltä White Tiger? Jos googlaat: white tiger russian tank movie, löydät elokuvasta lisää tietoa. Siinä tosin rymistellään Tiikerillä, mutta aavemaisesti yhtä kaikki. Ja mallisi on toteuttu minun silmiini hyvin.